Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia julkisti Muralin AT&T:lle

4
Markus Lehtiniitty

Nokia julkisti Muralin AT&T:lle
Nokia on julkistanut Mural-nimisen simpukkapuhelimen yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille. Olemme kertoneet Muralista epävirallisiin tietoihin perustuen jo aiemminkin.

Muralissa käytetään Series 40 -alustan tuoreinta 6th Edition -versiota. Lisäksi siinä on panostettu tyyliin - käyttäjä voi muun muassa valita ulkoisen näytön valaistuksen värin. Tarjolla olevat värit ovat sininen, punainen, vihreä, oranssi, pinkki ja purppura. Kyseinen valaistus palaa muun muassa puhelimen soidessa, tekstiviestin saavuttua sekä aina, kun puhelimen kansi avataan tai suljetaan. Muotoilultaan Mural muistuttaa melkoisesti Motorolan RAZR-puhelimia.
Muralin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, 70 megatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth-yhteys, erilliset musiikkinäppäimet sekä 3G- ja HSDPA-yhteydet. Lisäksi siitä löytyy viesteihin ja sosiaalisiin verkostopalveluihin liittyviä ominaisuuksia. Muralin 2,2 tuuman sisäisellä näytöllä on tarkkuutta 240x320 pikseliä. Ulkoisen näytön koko on 1,36 tuumaa.

Muralin mukana toimitetaan myös muutamia AT&T:n omia sovelluksia, kuten AT&T Navigator, AT&T Mobile Music sekä AT&T Video Share.

"Nokia Mural on ominaisuuksilla pakattu puhelin, josta löytyy myös hieman hauskuutta. Se antaa ihmisille mahdollisuuden ilmaista itseään katseita vangitsevalla valaistuksella", sanoi Nokian AT&T-asiakkuudesta vastaava johtaja David Petts, "Jatkamme tuotevalikoimamme laajentamista Yhdysvalloissa, useissa eri hintaluokissa ja erilaisin ominaisuuksin kaikille kuluttajille".

Markkinoille Mural on tulossa 6. syyskuuta ja hintaa sillä tulee olemaan AT&T:n kahden vuoden liittymäsopimuksella 49,99 dollaria. Saatavuuden laajentumisesta Yhdysvaltojen ulkopuolelle ei ole minkäänlaista tietoa - se olisi kuitenkin joka tapauksessa suuri yllätys ja ei ole kovinkaan todennäköistä.

Nokia kertoi Muralista Nokia Press Bulletin Boardinsa merkkinnässä.Kommentit (4)

kamrat (vahvistamaton)

2

Siis eikö simpakkapuhelimet ole jo kuollut ja kuopattu juttu?

Vastaa
Miika (vahvistamaton)

3

kamrat, kyllä niitä jenkeissä myydään vielä aikamoisia määriä.

Vastaa
jackoff (vahvistamaton)

4

Kyllähän tuo on siistin näkönen, mutta olis pitäny tulla jo vuosi tai 2 sitten.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja