Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sprintin versio HTC Herosta tulee ilman leukaa

1
Markus Lehtiniitty

Sprintin versio HTC Herosta tulee ilman leukaa
HTC:n Hero, joka on käynyt myös testipenkissämme, on ehkäpä parhain Android-puhelin toistaiseksi. Puhelimen näytön alapuolisen osan "leukamuotoilu" ei kuitenkaan ole miellyttänyt kaikkia. Uusi yhdysvaltalaisoperaattori Sprintille tarkoitettu versio Herosta tuleekin ilman leukaa - ja eroaa muotoilultaan myös muuten pehmeämpään suuntaan verrattuna samannimiseen sisarmalliinsa.

Ominaisuuksiltaan Sprintin Hero-versio vastaa tavallista, mutta kyseessä on luonnollisesti CDMA-verkkojen puhelin - eli Suomessa se ei tältä osin toimisi. Sprintillä on Heroon Yhdysvalloissa yksinoikeussopimus. Mitä luultavimmin leuatonta Heroa ei myöskään tulla näkemään täällä päin, vaan HTC keskittynee aiemman Hero-version myyntiin.
Sprint julkisti oman Heronsa eilen. Se on tulossa Yhdysvalloissa markkinoille 11. lokuuta 179,99 dollarin hinnalla kahden vuoden Sprintin liittymäsopimuksella.

HTC:n Heroa on yleiseti pidetty melko onnistuneena laitteena - myös meidän testissämme. Se on saanut kiitosta muun muassa kosketusnäytöstään sekä HTC:n Androidin päälle rakentamasta Sense-käyttöliittymästä, jossa muun muassa suositut verkon yhteisöpalvelut on tuotu tiukasti mukaan. Tehoa laitteeseen on kaivattu hieman lisää, mutta helpotusta tähän ongelmaan on ilmeisesti tuloillaan ohjelmistopäivityksen muodossa.

Kummasta Herosta pidätte enemmän?

Kommentit (1)

ake (vahvistamaton)

1

Pakko sanoa, että alkuperäinen näyttää kyllä paljon paremmalta, niin laatuvaikutelman kuin näppäinten paikkojenkin osalta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja