Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Toshiban TG01-superpuhelin päivittyy Windows Mobile 6.5:een

2
Markus Lehtiniitty

Toshiban TG01-superpuhelin päivittyy Windows Mobile 6.5:een
Puhelinvalmistajana hieman vähemmän tunnetun Toshiban TG01-superpuhelin saa päivityksen Microsoftin uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään. Asiasta on kertonut muun muassa ShlashGear.

Toshiban mukaan vanhoille TG01-puhelimille tulee saataville päivitys uuteen käyttöjärjestelmäversioon ja uudet TG01:t tullaan puolestaan toimittamaan jo esiasennetulla Windows Mbbile 6.5:llä. Päivitys ja uudella versiolla varustetut puhelimet saapuvat heti 6. lokakuuta, jolloin Microsoft on ensimmäisiä uusia Windows phone -puhelimia lupaillut.
Windows Mobile 6.5:n tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat paremmin sormikosketukseen soveltuva käyttöliittymä, Windows Marketplace for Mobile -ohjelmistokauppa sekä muun muassa huomattavasti uudistunut Internet Explorer Mobile -selain.

Toshiba TG01:stä löytyy suuri, kooltaan 4,1 tuuman, kosketusnäyttö WVGA-tarkkuudella (480x800 pikseliä). TG01:n näyttö on kooltaan vähintäänkin yksi suurimpia puhelimissa nähtyjä. Paksuutta TG01:llä on vain 9,9 millimetriä ja puhelin onkin ohuin markkinoilla oleva Windows Mobile puhelin.

Poikkeavaa TG01:ssä on myös sen sisältämä yhden gigahertsin kellotaajuudella pyörivä Qualcommin Snapdragon-prosessori. Muut ominaisuudet ovat tyypillisempiä ja pitävät sisällään muun muassa 3,2 megapikselin kameran, GPS-paikannuksen, microSD-muistikorttipaikan sekä 3G-, HSPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

Kommentit (2)

kamrat (vahvistamaton)

1

Vanha uutinen parin kuukauden takaa, mutta nythän tästä tulikin mielenkiintoinen vaihtoehto, vaikkei Windows oikein mieltä lämmitäkään.

Vastaa
xbax (vahvistamaton)

2

Kiinnostaisi vaan tietää, että onko tätä tulossa lainkaan Suomen markkinoille? Ei siltä vaikuta...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja