Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Edullisempi Nokia X6 tulossa ilman musiikkia ja pienemmällä muistilla?

1
Markus Lehtiniitty

Edullisempi Nokia X6 tulossa ilman musiikkia ja pienemmällä muistilla?
Nokian viime viikolla Nokia World 09 -tapahtumassa julkistamasta X6-musiikkiälypuhelimesta saattaa olla tulossa myös edullisempi versio markkinoille joskus vuodenvaihteen jälkeen vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Edullisempi versio eroaisi isoveljestään Comes with Music -palvelun poisjätöllä sekä pienemmällä tallennusmuistilla, jota löytyisi 16 gigatavua verrattuna alkuperäisen X6:n tarjoamaan 32 gigatavuun.
Nokia X6 herätti kummeksuntaa alusta alkaen, sillä toistaiseksi saatavilla olevan virallisen tiedon perusteella se tulee saapumaan markkinoille vain Comes with Music -palvelun kanssa yhteen pakattuna. Comes with Music -palvelu on kuitenkin toistaiseksi saatavilla vasta 10 maassa, joiden joukkoon Suomikaan ei kuulu, ja sen tuoma lisä puhelimen hintaan on yli 100 euron luokkaa.

Nokia X6:n rajaamisessa vain kymmenelle Comes with Music -markkinalle ei kuitenkaan olisi mitään järkeä, joten puhelimesta on mitä luultavimmin tulossa versio ilman Comes with Musicia.

Uudet tiedot edullisemmasta Nokia X6:sta perustuvat brittiläisen Expansys-verkkokaupan tarjoamiin tietoihin. Kauppa listaa saataville sekä Comes with Musicilla ja 32 gigatavun muistilla varustetun Nokia X6:n 529,99 punnan hintaan kuin myös ilman Comes with Musicia tulevan ja 16 gigatavun muistilla varustetun Nokia X6:n 344,99 punnalla. Karsittu X6-versio on siis noin kolmanneksen isoveljeään edullisempi.

Kalliimman mallin myyntiintulon ajankohdaksi kerrotaan 12. marraskuuta tänä vuonna, kun taas edullisempi versio olisi tulossa vasta pitkän ajan päästä - vasta 24. helmikuuta.

Nokia X6 on erittäin suositun 5800 XpressMusicin seuraaja, muttei välttämättä korvaaja. Samalla Nokia X6 on Nokian ensimmäinen kapasitiivisella kosketusnäytöllä varustettu puhelin, mistä se onkin saanut paljon kiitosta.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja