Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Oletko Cityman 2009? Osallistu Nokian hauskaan kilpailuun

Markus Lehtiniitty

Oletko Cityman 2009? Osallistu Nokian hauskaan kilpailuun
Reilu kuukausi sitten kerroimme Nokian hieman erikoisemmasta markkinointitempauksesta, jossa muutamille valituille henkilöille oli lähetetty Nokia Cityman AntiTheft Device -niminen lisälaite Nokian N97:lle. Laitteen tarkoituksena oli naamioida N97 vanhaksi Cityman-puhelimeksi.

Nyt Nokia jatkaa samalla linjalla ja on julkistanut Cityman 2009 -kilpailun.
Kilpailuun osallistumiseksi tulee ottaa itsestään kuva Cityman AntiTheft Devicen kanssa - 80-luvun tyyliä edustavasta kuvasta saa lisäpisteitä. Koska aito Cityman AntiTheft Device löytyy vain harvoilta, voi kilpailuun osallistua myös paperista kootulla versiolla, jollaisen osat voi tulostaa täältä (varoitus: PDF, koko 6,65 megatavua).

Otettu kuva tulee ladata Ovi Share -palvelun Nokia Cityman Competition -albumiin. Aikaa kuvien lähettämiselle on 5. lokakuuta 2009 asti. Nokialaiset valitsevat tämän jälkeen mielestään 10 parasta kuvaa, jonka jälkeen Nseries-blogin kävijät pääsevät kahden viikon ajan äänestämään voittajaa.

Kilpailun palkintona on Cityman 2009 -tittelin lisäksi myös joko Nokia N900 tai Nokia N97 mini oman valinnan mukaan. Voittaja tullaan julkistamaan Nseries-blogissa ja häneen tullaan ottamana yhteyttä Ovi Mailin kautta.

Nokia N97:lle on saatavilla myös Cityman-puhelimen näyttöä ja näppäimistöä imitoiva sovellus, jonka pääsee lataamaan tästä (varoitus: suora linkki SIS-tiedostoon).

Kilpailusta on kerrottu Nokian Nseries-blogissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja