Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

INQ:ltakin tulossa Android-puhelimia

Markus Lehtiniitty

INQ:ltakin tulossa Android-puhelimia
INQ Mobile on tuonut julki aikeensa valmistaa jatkossa Google-taustaisella Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja puhelimia. INQ Mobile on Hutchison Whampoan omistama edullisiin, sosiaalisiin puhelimiin keskittynyt puhelinvalmistaja.

Tarkkoja tietoja INQ:n tulevista suunnitelmista ei toistaiseksi ole, mutta yhtiön ensimmäisen Android-puhelimen pitäisi saapua markkinoille ensi vuoden aikana. INQ tullee rakentamaan perus-Androidin päälle oman kustomointinsa, jossa sosiaalisilla yhteisöpalveluilla tullee olemaan merkittävä osansa.
"Android on selkeä valinta, kun etsitään sopivaa käyttöjärjestelmää nykypäivänä. Nykyiset Android-puhelimet eivät kuitenkaan ole menestyneet kovinkaan hyvin verrattuna esimerkiksi Applen iPhoneen. Puhelinten tarjoamaa kokemusta pitäisi parantaa", kertoi INQ Mobilen toimitusjohtaja Frank Meehan mocoNews-sivustolle.

Juttumme kuvassa on INQ:n tuoreet puhelinmallit Chat 3G ja Mini 3G. Niistä ei Androidia löydy, vaan ne perustuvat vielä yhtiön omalle, suljetulle käyttöjärjestelmälle. Ne mahdollistavat muun muassa helpon Facebookin ja Twitterin käytön ja ovat hinnaltaan varsin edullisia.

Googlen Android-käyttöjärjestelmä on keräämässä taakseen poikkeuksellisen laajan valmistajatuen. INQ:n kaltaisten pienempien puhelinvalmistajien ohella myös kaikki suurimmat puhelinvalmistajat Nokiaa lukuun ottamatta ovat tuomassa markkinoille Android-puhelimia.

Aiemmin tällä viikolla Motorola julkisti ensimmäisen Android-puhelimensa, Samsungin ensimmäinen Android-puhelin i7500 Galaxy on jo markkinoilla, LG:n ensimmäisestä Android-puhelimesta on jo epävirallisia tietoja julkisuudessa ja myöskin Sony Ericssonin ensimmäisestä Android-puhelimesta, XPERIA X3:sta, tiedetään jo hyvin paljon. Android-puhelinten pioneeri HTC on julkistanut jo neljä erillistä Android-puhelinmallia.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja