Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N86 8MP:n tuleva päivitys tuo kasvojen tunnistuksen ja muita kameraparannuksia

Markus Lehtiniitty

Nokia N86 8MP:n tuleva päivitys tuo kasvojen tunnistuksen ja muita kameraparannuksia
Nokian N86 8MP -puhelimelle lähitulevaisuudessa tulossa oleva ohjelmistopäivitys tuo mukanaan tavallista merkittävämpiä uudistuksia - muun muassa Nokian kamerapuhelimissa aiemmin ennen näkemättömän kasvojen tunnistustoiminnon.

Muun muassa muutamista Samsungin ja Sony Ericssonin puhelimista tuttu kasvojen tunnistusominaisuus etsii kuvatessa kohteena olevasta näkymästä kasvot ja tarkentaa automaattisesti niihin. Ominaisuutta ei ole aiemmin nähty Nokian kamerapuhelimissa, joten kyse on merkittävästä päivityksestä.
Kasvojen tunnistuksen ohella uusi päivitys tuo mukanaan myös merkittäviä parannuksia kameran tuottamaan kuvanlaatuun. Kuvissa esiintyy vähemmän virheitä ("artefacts") ja värit tallentuvat luonnollisemmin.

Kameraan liittyvien parannusten ohella N86 8MP:n tuleva ohjelmistopäivitys tulee tuomaan myös uudemman version Ovi Store -sovelluskaupasta sekä varmasti myös usieta bugikorjauksia ja yleisiä toimintaparannuksia.

N86 8MP:n uudesta tulossa olevasta ohjelmistoversiosta on kertonut All About Symbian -sivusto. Sen artikkelista löytyy myös vertailukuvat kuvanlaadun erosta uuden ja vanhan ohjelmistoversion ja välillä.

N86 8MP on Nokian kamerapuhelinten lippulaivamalli. Ainoana Nokian puhelimena siitä löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja lisäksi kuvausominaisuuksiin on panostettu tavallista enemmän myös muun muassa muuttuvalla aukon koolla, joka on hyvin poikkeuksellinen ominaisuus kamerapuhelimissa.


All About Symbianin kuvankaappaus N86 8MP:n tulevasta ohjelmistoversiosta

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja