Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa GB230-liukukansipuhelin

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa GB230-liukukansipuhelin
LG:ltä on tulossa melko yksinkertainen sekä edullinen GB230-liukukansipuhelin, jossa kuitenkin on myös oma pienoinen erikoisuutensa.

GB230:n erikoisuus on sen FM-radiossa, joka ei vaadi kuulokkeiden liittämistä antenniksi puhelimeen, kuten useimmat muut radiolla varustetut puhelimet. Mistään aivan uudesta ei tässäkään yhteydessä kuitenkaan ole kyse, sillä esimerkiksi myös Nokian 5030:ssa ja muutamissa muissakin puhelimissa sisäänrakennetulla antennilla varustettuja radioita on viime aikoina jo alettu näkemään.
Langattomuuden ohella GB230 mahdollistaa myös nauhoittamisen radiosta ja lisäksi sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera, Bluetooth- ja USB-yhteydet, 10 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä korkeintaan neljän gigatavun kortteja tukeva microSD-muistikorttipaikka. GB230 tukee vain GSM-verkkoja, eikä näin ollen ole 3G-puhelin.

Muotoilultaan GB230 on varsin selkeä, mutta tyylikäs. Näytön alta löytyy puhelimen erottuvimmasta ominaisuudesta kertova "Wireless FM" -teksti. Lisäksi radiolle oma erillinen näppäimensäkin. GB230:n mitat ovat 101,2 x 49,2 x 15,9 millimetriä.

GB230:sta on kertonut muun muassa venäläinen Mobile-review-sivusto. Venäjällä uutuusmallilla tulee olemaan hintaa 4 790 ruplaa, joka kääntyy hieman alle 110 euroksi. Tietoa markkinoilletulosta Suomessa ei toistaiseksi ole.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja