Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin B7610 OmniaPRO:n muotoilu kokemassa muutoksia?

1
Markus Lehtiniitty

Samsungin B7610 OmniaPRO:n muotoilu kokemassa muutoksia?
Samsungin jo kesäkuussa julkistama, mutta Suomen markkinoille yhä odotettu B7610 OmniaPRO -puhelinmalli saattaa olla kokemassa muotoilumuutoksia.

Tähän viittaa YouTubeen ladattu mainosvideo, jolla otsikon perusteella esitellään juuri B7610-puhelinta. Videolla nähdyn puhelimen muotoilu kuitenkin eroaa jo julkistetusta B7610:sta. Asiasta on kertonut muun muassa Unwired View -sivusto.
Joko videolla nähdään jokin tuleva Samsungin puhelinmalli tai vaihtoehtoisesti Samsung on päättänyt muuttaa B7610:n muotoilua. Videon puhelimen muotoilu eroaa julkistetusta B7610:sta muun muassa näytön alta löytyvien näppäinten asettelun sekä kuvausvalon sijainnin osalta.

Videon alussa vilahtaa myös Houdini-nimi, jota ei aiemmin ole yhdistetty B7610:een. Samsung Hub -sivuston mukaan aiempien tietojen perusteella Houdinin piti olla Google Android -käyttöjärjestelmän puhelin, mutta videon puhelimesta löytyy julkistetun B7610 OmniaPRO:n tapaan Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmä.

Samsungin B7610 OmniaPRO on varsin kiinnostava kokonaisuus. Siitä löytyy 3,5 tuuman WVGA-tarkkuuden (480x800 pikseliä) AMOLED-kosketusnäyttö, esiin liukuva nelirivinen QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin kamera, 3G-, HSDPA- ja WLAN-yhdeydet, GPS-paikannus, yhden gigatavun sisäinen tallennusmuisti, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä muun muassa DNSe-äänitoiminto.

Alun perin B7610 julkistettiin Windows Mobile 6.1 -käyttöjärjestelmällä, mutta Suomeen saapuvat laitteet lienevät jo alusta asti varustettu tuoreemmalla Windows Mobile 6.5 -versiolla.

Mainosvideolla nähty mahdollinen B7610:n päivitetty rakenne heittää kuitenkin varjon myös Suomessa myyntiintulon ylle. Mikäli Samsung aikoo tehdä B7610:een muutoksia, voivat ne hidastaa markkinoilletuloprosessia.


Alkuperäinen B7610 OmniaPRO


Samsung B7610 -mainosvideo YouTubesta

Kommentit (1)

xbax (vahvistamaton)

1

Toivottavasti ulkonäköä ei muutettaisi. Taitaa tulla tästä seuraava puhelin korvaamaan 5800XM:n... alkaa vähän epävakaudet, hitaus ja on-screen-keyboard, varsinkin kun Symbianissa se on toteutettu niin huonosti. Varmaankin suurinpiirtein samaa hintaluokkaa kuin N900, mutta tämä kyllä houkuttelee enemmän. Samsungin AMOLED-näyttö on parempi ja tarkempi, sekä qwertyssä on neljä riviä joka on paljon parempi kuin kolme. Windows Mobileen on jo saatavilla satoja ohjelmia, ja ne vain paranevat 6.5 myötä. Aiemmin en ole Windows Mobile puhelimiin koskenut, mutta ei tämä näytä yhtään huonolta. Tämä sentään on tehty puhelin ehdoilla, toisin kuin N900 johon on lähinnä lätätty puhelinominaisuudet päälle. Käyttökin on mahdollista vertikaalisesti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja