Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n BL20-tyylipuhelimen tekniset tiedot virallisesti julkisuuteen

Markus Lehtiniitty

LG:n BL20-tyylipuhelimen tekniset tiedot virallisesti julkisuuteen
LG:n tyylikkään BL20-liukukansipuhelimen tekniset tiedot ovat tulleet saataville LG:n kehittäjäsivujen kautta, vaikka LG ei ole kyseistä puhelinta vielä varsinaisesti julkistanut.

Olemme kertoneet BL20:stä jo useasti aiemminkin epävirallisiin tietoihin perustuen ja lisäksi puhelimen mainosvideo on myös jo löytänyt tiensä verkkoon. Teknisten ominaisuuksien virallisen julkitulon myötä tiedetään BL20:stä markkinoilletulo- ja hintatietoja mukaan lukuun ottamatta jo lähes kaikki mahdollinen.
BL20 tulee kuulumaan LG:n Black Label -tyylipuhelinten sarjaan ja se seuraa myös muotoilulinjauksiltaan alkuperäistä Chocolate-puhelinta. BL20:aa tullaankin yhdessä myös tuoreen BL40:n kanssa markkinoimaan New Chocolate -nimen alla.

BL20 tukee kolmea GSM-taajuutta (900/1800/1900 MHz) ja kahta 3G-taajuutta (900/2100 MHz) sekä GPRS-, EDGE- ja HSDPA-verkkodatayhteyksiä. Lisäksi BL20:stä löytyy yhteyksien osalta tuki Bluetooth 2.1:lle ja USB 2.0:lle.

BL20:n näytöllä on kokoa 2,4 tuumaa ja se on toteutettu TFT-tekniikalla, toistaa 262 144 väriä ja on tarkkuudeltaan 240x320 pikseliä. Sisäistä flash-tallennusmuistia BL20 tarjoaa 256 megatavua ja RAM-muistia 128 megatavua. Lisäksi löytyy microSD-muistikorttipaikka, joka tukee korkeintaan 16 gigatavun kortteja. Edellä mainittujen ohella BL20:n ominaisuuksiin kuuluvat myös muun muassa viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella, kuvausvalolla ja videokuvaustuella, musiikki- ja videosoittimet sekä FM-radio. Tekstiviestien lisäksi BL20 tukee MMS-multimediaviestejä sekä sähköpostia.

Painoa BL20:lle on kertynyt 115 grammaa mittojen ollessa 106,9 x 50,8 x 12,3 millimetriä.

BL20:n virallisen julkistuksenkin voisi olettaa tapahtuvan jo aivan lähiaikoina mainosvideon ja teknisten tietojen nyt jo vuodettua julkisuuteen.
Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja