Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Palm Pre tulee nyt Eurooppaan

Matti Vähäkainu

Palm Pre tulee nyt Eurooppaan
Palm tuo suosikkipuhelin Pren ensimmäistä kertaa myös Eurooppaan. Puhelin tulee saataville Briteissä O2-operaattorin kautta ensi kuun 16. päivästä alkaen. Pretä myydään paitsi operaattorin liikkeissä ja online-kaupassa, niin myös operaattorin kumppaneiden liikkeissä, joihin lukeutuvat muun muassa Carphone Warehouse ja Phones4U.

Palm Pren saa operaattorilta ilmaiseksi, mikäli allekirjoittaa 24 kuukauden kytkysopimuksen tai vähintään 44 puntaa (n. 48 euroa) maksavan 18 kuukauden sopimuksen. Lisäksi myyntiin tulee langattoman latauksen mahdollistava Touchstone, jolla on hintaa noin 44 puntaa (n. 48 euroa).
Palmin henkiinherättäjä Pre on koskestusnäytöllä ja yrityksen kehittämällä Linux-pohjaisella WebOS-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin. Se on nähty Yhdysvalloissa erityisesti vastaiskuna trendikkäälle iPhonelle. Puhelin on tällä hetkellä myynnissä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Oletettavasti O2-operaattorin emoyhtiö Telefónica tuo Palm Pren myyntiin myös muualla Euroopassa. Telefónicalla on toimintaa Iso-Britannian lisäksi myös muun muassa Espanjassa, Saksassa, Irlannissa ja Hollannissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja