Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung julkisti CorbyTXT- ja CorbyPRO-puhelimet

Markus Lehtiniitty

Samsung julkisti CorbyTXT- ja CorbyPRO-puhelimet
Samsung on julkistanut kaksi uutta puhelinmallia. Uutuudet tunnetaan nimillä B3210 CorbyTXT ja B5310 CorbyPRO. Uudet mallit seuraaavat S3650 Corby -kosketuspuhelimen viitoittamalla tiellä. Uusien mallien myötä Samsungin edullinen ja värikäs, nuorille suunnattu Corby-mallisto käsittää jatkossa jo kolme eri mallia.

CorbyTXT:tä ja CorbyPRO:ta yhdistää molemmista löytyvä QWERTY-täysnäppäimistö. Rakenteeltaan puhelimet kuitenkin eroavat merkittävästi: CorbyTXT on rakenteeltaan yhtä palaa ja näppäimistö löytyy näytön alta, kun taas CorbyPRO:ssa näppäimistö liukuu esiin puhelimen sivusta. Lisäksi molemmissa uusissakin malleissa on huomiota kiinnitetty alkuperäisen S3650 Corbyn tapaan sosiaalisten verkostopalveluiden tukeen ja käytössä on myös niin sanottu Cartoon-käyttöliittymä.
CorbyPRO:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat QWERTY-näppäimistön ohella 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, kolmen megapikselin kamera, tuki neljälle GSM-taajuudella ja kahdelle 3G/WCDMA-taajuudelle HSDPA-tuen kera, WLAN-, Bluetooth- ja USB-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, GPS-paikannus sekä FM-radio RDS-tuella.

Markkinoille CorbyPRO on saapumassa ensimmäisillä markkinoilla marraskuussa. Hinnasta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

CorbyTXT:stä ei puolestaan löydy kosketusnäyttöä, vaan sen perinteisellä näytöllä on kokoa 2,2 tuumaa. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kahden megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka, Bluetooth- ja USB-yhteydet, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä sekä FM-radio. CorbyTXT on nelitajuus-GSM-puhelin eikä siis tue 3G-verkkoja.

Corby TXT:nkään hinnoittelusta ei ole tietoa. Markkinoille se on tulossa joillain Euroopan markkinoilla käytännössä välittömästi, jo syyskuun aikana. Tämän jälkeen saatavuus alkaa laajenemaan.

Aiemmin julkistetun S3650 Corbyn tapaan sekä CorbyTXT:lle että CorbyPRO:lle on saatavilla takakuoria useammissa eri väreissä. Ainakin CorbyTXT:n myyntipakkauksessa toimitetaan kaksi takakuorta: perusmusta sekä jokin raikkaampi väri.

Uudet puhelimet julkistettiin eilen illalla Milanossa, Italiassa. Muun muassa GSMArena-sivusto oli paikalla tapahtumassa ja heidän artikkelistaan löytyy uusista puhelimista muutamia live-kuviakin.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja