Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Philips Xenium K700 - kosketusnäyttöpuhelin kuukauden valmiusajalla

1
Markus Lehtiniitty

Philips Xenium K700 - kosketusnäyttöpuhelin kuukauden valmiusajalla
Philipsiltä on tulossa uusi kosketusnäytöllinen Xenium K700 -puhelinmalli. Xenium K700:n kosketusnäytöllä on kokoa 2,8 tuumaa, tarkkuutta 240x400 pikseliä ja se toistaa 262 144 väriä.

Kosketusnäyttönsä ohella Xenium K700:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera videokuvauksella, Bluetooth- ja USB 2.0 -yhteydet, 48 megatavun sisäinen tallennusmuisti, microSD-muistikorttipaikka, laaja audio- ja videoformaattien tuki (mm. DivX ja FLAC), FM-radio RDS-tuella sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä.
Xenium K700 on kolmitaajuus-GSM-puhelin (900/1800/1900 MHz) ja tukee GPRS- ja EDGE-datayhteyksiä.

Philipsin Xenium-sarjan puhelimille tyypillisesti myös K700:n valmiusaika on vakuuttava - tässä tapauksessa sitä luvataan yhden kuukauden verran. Puheaikaa 1000 milliampeeritunnin akun puolestaan kerrotaan tarjoilevan 8,5 tuntia, musiikinkuuntelua 25 tuntia ja videoiden katselua 4 tuntia. Philipsin puhelinten pitkät valmiusajat ovat niiden ehdoton erikoisuus: aiemmin olemme kertoneet muun muassa kahden kuukauden valmiusjalla varustetusta Xenium X600 -simpukkapuhelimesta.

Painoa Xenium K700:lle on kertynyt 97 grammaa, mittojen ollessa 101 x 52 x 13 millimetriä.

Philipsin puhelimia ei vuosiin ole nähty Suomen markkinoille, mutta Venäjältä niitä kaupoista löytyy. Xenium K700:n tarkemmasta hinnoittelusta tai markkinoille saapumisen ajankohdasta ei toistaiseksi ole tietoa.

Xenium K700:sta on kertonut muun muassa venäläinen Mobiset.ru-sivusto.

Kommentit (1)

jamppa (vahvistamaton)

1

Käyköhän tälläsen puhelimen kans että kun sitä ei käytä , ei tartte ladata ja kun sen ottaa mukaan niin heti on akku tyhjä.
eli ei voi rytmittää latausta mitenkään. Kuten viikon valmiusaika on helppo muistaa ladata viikonloppuna.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja