Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n Leo-huippupuhelin markkinoille jo lokakuussa?

Markus Lehtiniitty

HTC:n Leo-huippupuhelin markkinoille jo lokakuussa?
HTC:n tuleva, toistaiseksi Leo-kehitysnimellä tunnettu, huippuominaisuuksilla varustettu uusi älypuhelin on tuoreimpien tietojen mukaan tulossa markkinoille mahdollisesti jo lokakuussa.

Olemme kertoneet Leosta, joka varmastikin kuuluu laajiten ennen julkistustaan käsiteltyjen puhelinten joukkoon, jo useasti aiemminkin.
Leo tullee saamaan lopulliseksi myyntinimekseen vain HTC HD2. Loogisin, aiempaa linjaa jatkava nimivaihtoehto Leolle olisi Touch HD2, mutta useammissa tuoreissa yhteyksissä puhelimeen on viitattu vain HD2-nimellä. Näin HTC voisi olla tippumassa Touch-etuliitettä pois puhelintensa mallinimistä, mikä sinällään vaikuttaisi järkevältä, kun jatkossa luultavimmin lähes koko mallisto tulee olamaan kosketuskäyttöön perustuvia.

Tuoreimmat tiedot Leon saatavuudesta on tarjoillut pocketnow.com-sivusto. Sen mukaan Leo tulee liikkumaan hinnaltaan 550-600 euron luokassa ja mikä mielenkiintoisinta, olisi tulossa markkinoille Hollannissa jo lokakuun loppupuolella. Erilliset Engadgetin vastaanottamat ja välittämät tiedot puolestaan kertovat Leon saapuvan Isossa-Britanniassa markkinoille jo 12. lokakuuta O2-operaattorin kautta.

Lisäksi pocketnow.com on kertonut, että aiemmin raportoitu monikosketustuki ei toimisi Leossakaan laitteen Internet Explorer -selaimessa. Aiemmin nähdyn mukaisesti Leo tulee tukemaan monikosketusta, mutta kaikkiin toimintoihin tuki ei siis tule yltämään. Leon monikosketustuki on HTC:n oma viritys, sillä itse Windows Mobile -käyttöjärjestelmästä ei kyseistä tukea vielä tuoreessa 6.5-versiossakaan löydy.

Leosta mielenkiintoisen tekee erityisesti kaksi asiaa: sen näyttö ja prosessori. Leon näyttö on kooltaan valtavat 4,3 tuumaa, tarkkuudeltaan 480x800 pikseliä ja on vieläpä toteutettu kapasitiivisella kosketustekniikalla. Leon sisällä puolestaan hyrrää Qualcommin yhden gigahertsin Snapdragon-prosessori, joka edustaa merkittävää hyppäystä eteenpäin HTC:n Windows-puhelinten tehokkuudessa.

WMExperts-sivusto on kertonut hieman uusia tietoja Leon ominaisuuksista ja heidän artikkelistaan löytyy laitteesta myös muutamia uusia kuvia. Tietojen mukaan Leosta ei tulisi muun muassa löytymään digitaalista kompassia eikä TV-ulostulon tukea, mutta USB-hostina Leo toimisi. Se tarkoittaisi, että Leohon voisi yhdistää ainakin jonkinlaisia USB-laitteita.

Aiempien HTC:n laitteiden tapaan myös Leosta tulee löytymään HTC:n oma TouchFLO 3D -käyttöliittymä. Leosta löytyvää versiota esitellään alta löytyvällä videolla asennettuna aiempaan Touch Diamond2 -puhelimeen.


Videon julkaisija: pocketnow.com

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja