Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google päivitti Windows Mobile -sovellustaan

Markus Lehtiniitty

Google päivitti Windows Mobile -sovellustaan
Google on julkaissut päivityksen Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmän mobiilisovellukseensa.

Google Mobile App -nimellä kulkeva sovellus saa päivityksen myötä muutamia uusia ominaisuuksia, jotka Googlen mukaan tekevät hakujen Google-hakujen tekemisestä aiempaakin helpompaa ja nopeampaa.
Tärkein päivityksen nyt tuomista uusista ominaisuuksista on My Location -toiminto, joka nimensä mukaisesti ottaa käyttäjän sijainnin huomioon automaattisesti hakuja tehtäessä. Oman sijainnin näkyessä sinisen pisteen kera hakukentän alapuolella, sisältävät hakutulokset tietyissä hauissa myös paikallisia tuloksia perinteisten verkkotulosten rinnalla. Googlen mukaan sijaintitieto salataan, kun se lähetään palvelimelle ja vain viimeisin sijaintitieto tallennetaan. Tämä mahdollistaa saman sijainnin käyttämisen jatkohauissa. Lisäksi My Location -toiminnon voi myös poistaa kokonaan käytöstä.

My Location -toiminnon ohella uusiin asioihin kuuluu myös Google Suggest, joka tarjoaa hakuehdotuksia Googlen tietokoneella käytettävän verkkohakukoneen tapaan. Lisäksi tarjolla on ns. osoite-ehdotuksia, jotka mahdollistavat jopa hakutulossivun täydellisen ylihyppäämisen esimerkiksi hakusanalla "facebook".

Lisäksi jos puhelimeen on asennettu myös erillinen Google Maps -karttasovellus, voi tehdyistä paikallishauista hypätä Search with Maps -toiminnon ansiosta suoraan kartalla tarkisteluun.

Tuoreimman version Google Mobile App -sovelluksesta Windows Mobile -käyttäjät saavat menemällä puhelimensa verkkoselaimella osoitteeseen m.google.com ja lataamalla sovelluksen sieltä. Lisätietoa päivittyneestä sovelluksesta löytyy virallisen Google Mobile Blogin merkinnästä.

Windows Mobilen ohella Google Mobile App -sovellus on saatavilla myös muun muassa Applen iPhonelle sekä Nokian Symbian S60 -älypuhelimille.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja