Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n edullinen QWERTY-puhelin GW300 hiljaisesti julki

Markus Lehtiniitty

LG:n edullinen QWERTY-puhelin GW300 hiljaisesti julki
LG on julkistanut jo aiemmin julkisuuteen vuotaneen edullisen, QWERTY-täysnäppäimistöllä varustetun, GW300-puhelimensa.

Erikoista tässä tapauksessa on, että GW300 julkistettiin hyvin vähäeleisesti ja ainakin toistaiseksi vain LG:n Ison-Britannian osaston kautta.
Lähinnä nuorille suunnatussa GW300:ssa on panostettu erityisesti viestintäkäyttöön. Täysnäppäimistö luo hyvät lähtökohdat tämän suhteen ja lisäksi GW300:sta löytyy erillinen Facebook-sovellus, sähköposti sekä LiveSquare-ominaisuus, joka kokoaa käyttäjän suosikkihenkilöt kotinäytölle "avatar-kuvakkeina".

GW300:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat lisäksi tuki kolmelle GSM-taajuudelle (900/1800/1900 MHz), 2,4 tuuman QVGA-tarkkuuden (240x320 pikseliä) näyttö, kahden megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä, FM-radio, 10 megatavua sisäistä muistia sekä microSD-muistikorttipaikka (tuki neljään gigatavuun asti). GW300:n akusta kapasiteettia löytyy 900 milliampeerituntia.

Isossa-Britanniassa GW300 on tulossa piakkoin saataville O2-operaattorin kautta Electric Blue -värisenä sekä Orangen kautta Vibrant Red -värivaihtoehtona. Puhelimen tarkkaa, tulevaa hintaa ei toistaiseksi ole tiedossa, mutta GW300 tulee sijoittumaan melko edulliseen hintaluokkaan.

GW300 on potentiaalinen tulokas myös Suomen markkinoille. Toistaiseksi virallista tietoa tämän suhteen ei kuitenkaan ole - virallisesti on kerrottu vasta myyntiintulosta juuri Isossa-Britanniassa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja