Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n julkisti tyylikkään BL20-liukukansipuhelimen

Markus Lehtiniitty

LG:n julkisti tyylikkään BL20-liukukansipuhelimen
LG on vihdoin julkistanut virallisesti BL20-liukukansipuhelimen. Kyseessä on aiemmin julkistetun BL40:n pikkuvelimalli, joka muotoilultaan seuraa samoilla tyylilinjoilla. Puhelin on pyörinyt huhuissa jo pitkään: BL20:stä on jo aiemmin nähty muun muassa ensimmäinen mainosvideo sekä tekniset tiedot LG:n kehittäjäsivuilla.

BL40:n tavoin myös BL20 kuuluu LG:n Black Label -sarjan ohella myös New Chocolate -nimikkeen alle. BL20 muistuttaa kuitenkin huomattavasti BL40:tä enemmän alkuperäistä, legendaarista Chocolate-puhelinta. BL20:n näytön alta sekä laitteen reunalta löytyvät näppäimet ovat kosketusherkkiä hipaisunäppäimiä.
BL20:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa tuki kolmelle GSM-taajuudelle (900/1800/1900 MHz), viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kuvausvalolla, 2,4 tuuman TFT-näyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, GPRS-, EDGE- ja stereo-Bluetooth-yhteydet, multimediasoitin, FM-radio, sähköposti, 60 megatavun sisäinen tallennusmuisti sekä microSD-muistikorttipaikka.

Lisäksi BL20:n tarjontaan lukeutuu Widget Hotkeys -näppäimet, joiden myötä erilaisiin widget-pikkusovelluksiin pääsee nopeasti käsiksi. Lisäksi harvinaisempiin ominaisuuksiin kuuluu myös Clear Memo Capture -toiminto, joka mahdollistaa tekstin, käsinkirjoitetun tekstin sekä piirrosten tallentamisen.

BL20:n mitat ovat 106,9 x 50,8 x 12,3 millimetriä ja paino 115 grammaa. BL20:ssä on 900 milliampeeritunnin akku, joka tarjoaa viisi tuntia puheaikaa ja 450 tuntia valmiusaikaa.

Markkinoille BL20 on tulossa vielä loppuvuoden aikana. Uutuuden hinnaksi LG on ilmoittanut 269 euroa.Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja