Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti Ovi Mailia - verkkoversio nyt myös suomeksi

Markus Lehtiniitty

Nokia päivitti Ovi Mailia - verkkoversio nyt myös suomeksi
Nokia on päivittänyt Ovi Mail -sähköpostipalvelunsa verkkoversion käyttöliittymää sekä tuonut saataville Symbian S60 -puhelimille palvelun käyttöönottoa helpottavan asennussovelluksen.

Nokian Symbian S60 -älypuhelimille julkaistu Ovi Mail Setup -sovellus mahdollistaa Ovi Mail -sähköpostitilin avaamisen suoraan puhelimesta, tai jos Ovi Mail -tili jo löytyy, niin sovellus auttaa sen käyttöönotossa puhelimessa laittamalla puhelimen sähköpostiasetukset kuntoon. Lisäksi sovellus tuo mukanaan Asennukset-kansioon oman kuvakkeen Ovi Mailille.
Ovi Mailin uudistuksista Nokia Beta Labsin blogissa kertonut tuotepäällikkö David Dueblin muistuttaa, että Ovi Mail Setup ei ole itsenäinen sähköpostisovellus, vaan se vain auttaa ottamaan Ovi Mailin käyttöön puhelimesta valmiina löytyvässä sähköpostitoiminnossa. Tämä tarkoittaa myös sitä, että jos Ovi Mail jo käytöstä löytyy, niin uutta sovellusta ei ole tarpeellista asentaa.

Ovi Mail Setup -sovelluksen pääsee lataamaan täältä, "Download & Installation" -välilehden alta. Tuoreesta E72:sta sekä N97:n tulevasta ohjelmistoversiosta vastaava toiminnallisuus löytyy jo esiasennettuna.

Ovi Mailin tietokoneella käytettävän verkkoversion on myös hiljaisesti päivitetty - vasemman sivupalkin navigaatiota on yksinkertaistettu ja lisäksi siitä on nyt tehty yhtenäisempi eri sivujen välillä.

Lisäksi Ovi Mail on nyt saatavilla aiempien kielien ohella myös neljällä tuoreella kielivaihtoehdolla. Uusia kieliä ovat suomen lisäksi venäjä, kiina yksinkertaisilla merkeillä sekä thain kieli.

Ovi Mailin suomenkielinen verkkoversio löytyy osoitteesta mail.ovi.com.

Nokia tähtää Ovi Maililla erityisesti uusien, aiemmin sähköpostia käyttämättömien ihmisten houkutteluun - erityisesti kehittyvillä markkinoilla. Elokuun alussa Nokia kertoi Ovi Mailin ylittäneen miljoonan tilin rajan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja