Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n alkuvuoden 2010 seitsemän uutuuspuhelinta vuotivat julkisuuteen

1
Markus Lehtiniitty

LG:n alkuvuoden 2010 seitsemän uutuuspuhelinta vuotivat julkisuuteen
LG:n alkuvuoden 2010 suunnitelmia uusista puhelimista on vuotanut julkisuuteen. Venäläinen Mobile-review-sivusto toi nimittäin esiin kuvan osasta LG:n vuoden 2010 ensimmäiselle vuosineljännekselle suunnitelluista malleista.

Kovinkaan tarkkoja tietoja uusista, tulevista malleista ei toistaiseksi ole, mutta mallien nimistä ja pienistä kuvistakin voidaan jo tehdä joitain johtopäätöksiä.

Suositulle, edulliselle Cookie-kosketuspuhelimelle on tulossa seuraaja, joka ainakin toistaiseksi tunnetaan Cookie2-nimellä. Verrattuna edeltäjäänsä Cookie2 tarjonnee joitain uusia ominaisuuksia sekä parannetun käyttöliittymän pysytellen kuitenkin suunnilleen samassa hintaluokassa. Cookie2:n yläpuolelle mallistossa tulee sijoittumaan Sweet-nimellinen kosketuspuhelin. Sweetin yläpuolelta kosketusmallistosta puolestaan löytyy Stage-niminen malli, jonka on arveltu olevan mahdollisesti seuraaja nykyiselle LG Arena -mallille.


Nykyisen LG Wine -nimellisen puhelimen tarinaa jatkaa kaksi uutta mallia: Wine2 ja Wine Junior. Kyseessä tulevat olemaan melko yksinkertaisilla ominaisuuksilla varustetut simpukkapuhelimet.

Lisäksi LG:n ensi vuoden alun tulevaan mallistoon tulevat kuulumaan Goya- ja Mini-nimillä toistaiseksi tunnetut mallit. Niistä ei toistaiseksi ole saatavilla tarkempaa tietoa kuin, mitä oheinen kuva tarjoaa.

Enemmän tietoa sen sijaan on tarjolla kahdeksannesta uudesta LG:stä, GX200:sta, joka tulee olemaan kahdella SIM-korttipaikalla varustettu peruspuhelin. Sitä odotetaan markkinoille vielä loppuvuoden aikana.


LG GX200
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
WmLdnAOlyc (vahvistamaton)

1

TSXGS1 <a href="http://ytuvnpihpaqy.com/">ytuvnpihpaqy</a>

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja