Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:n alkuvuoden 2010 seitsemän uutuuspuhelinta vuotivat julkisuuteen

1
Markus Lehtiniitty

LG:n alkuvuoden 2010 seitsemän uutuuspuhelinta vuotivat julkisuuteen
LG:n alkuvuoden 2010 suunnitelmia uusista puhelimista on vuotanut julkisuuteen. Venäläinen Mobile-review-sivusto toi nimittäin esiin kuvan osasta LG:n vuoden 2010 ensimmäiselle vuosineljännekselle suunnitelluista malleista.

Kovinkaan tarkkoja tietoja uusista, tulevista malleista ei toistaiseksi ole, mutta mallien nimistä ja pienistä kuvistakin voidaan jo tehdä joitain johtopäätöksiä.

Suositulle, edulliselle Cookie-kosketuspuhelimelle on tulossa seuraaja, joka ainakin toistaiseksi tunnetaan Cookie2-nimellä. Verrattuna edeltäjäänsä Cookie2 tarjonnee joitain uusia ominaisuuksia sekä parannetun käyttöliittymän pysytellen kuitenkin suunnilleen samassa hintaluokassa. Cookie2:n yläpuolelle mallistossa tulee sijoittumaan Sweet-nimellinen kosketuspuhelin. Sweetin yläpuolelta kosketusmallistosta puolestaan löytyy Stage-niminen malli, jonka on arveltu olevan mahdollisesti seuraaja nykyiselle LG Arena -mallille.


Nykyisen LG Wine -nimellisen puhelimen tarinaa jatkaa kaksi uutta mallia: Wine2 ja Wine Junior. Kyseessä tulevat olemaan melko yksinkertaisilla ominaisuuksilla varustetut simpukkapuhelimet.

Lisäksi LG:n ensi vuoden alun tulevaan mallistoon tulevat kuulumaan Goya- ja Mini-nimillä toistaiseksi tunnetut mallit. Niistä ei toistaiseksi ole saatavilla tarkempaa tietoa kuin, mitä oheinen kuva tarjoaa.

Enemmän tietoa sen sijaan on tarjolla kahdeksannesta uudesta LG:stä, GX200:sta, joka tulee olemaan kahdella SIM-korttipaikalla varustettu peruspuhelin. Sitä odotetaan markkinoille vielä loppuvuoden aikana.


LG GX200

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
WmLdnAOlyc (vahvistamaton)

1

TSXGS1 <a href="http://ytuvnpihpaqy.com/">ytuvnpihpaqy</a>

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja