Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Mobilen sovelluskauppa vanhemmille laitteille marraskuussa

Markus Lehtiniitty

Windows Mobilen sovelluskauppa vanhemmille laitteille marraskuussa
Microsoft tulee lanseeraamaan oman mobiilisovelluskauppansa, Windows Marketplace for Mobilen, uuden Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmäversion yhteydessä 6. lokakuuta.

Aiemmin ilmoitetun mukaisesti samainen sovelluskauppa on tulossa saataville myös aiemmilla käyttöjärjestelmäversioilla, Windows Mobile 6.0 ja Windows Mobile 6.1, varustetuille laitteille. Tuoreiden tietojen mukaan tämä tulee tapahtumaan mitä luultavimmin marraskuussa.

Asian vahvisti Microsoftin Todd Brix virallisessa Windows Mobile -blogissa. Hänen mukaansa laajentuminen vanhemmille versioille tulee kuulumaan kaupan kehityksen kakkosvaiheeseen. Ensimmäinen vaihe on kaupan lanseeraus uusien Windows-puhelinten kanssa 6. lokakuuta.


Käyttöjärjestelmäversiotuen laajenemisen ohella kakkosvaiheeseen kuuluu myös paljon muita uusia asioita. Näihin lukeutuvat muun muassa tietokoneella käytettävä versio katalogista ja kaupasta, mahdollisuus käyttäjien sovellusarvosteluihin sekä kehittyneet piratismin vastaiset suojaukset.

Omalla mobiililla sovelluskaupallaan Microsoft seuraa Applen App Storellaan aloittamaa trendiä suoraan laitteista löytyvien, kattavien sovelluskauppojen saralla. Tuoreen Windows Mobile 6.5:n muihin tärkeimpiin uudistuksiin kuuluvat uudistettu, paremmin sormikäyttöön optimoitu, käyttöliittymä sekä Microsoft My Phone -varmistuspalvelu.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja