Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerin puhelinten nimistä epäselvyyttä

Markus Lehtiniitty

Acerin puhelinten nimistä epäselvyyttä
Puhelinmarkkinoille mukaan lähdössä olevan Acerin tuoreiden puhelinten nimistä on syntynyt epäselvyyttä.

Ainakin Isossa-Britanniassa Acerin uusille puhelimille on annettu aiemmista tiedoista merkittävästi poikkeavat nimet. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, onko kyseessä vain erikoisratkaisu Ison-Britannian osalta vai laajempi muutos. Mitä luultavimmin kyseessä on kuitenkin jälkimmäinen.
Aiemmin Acer F1 -nimellä tunnettu puhelin (kuvassa) tullaan ainakin Euroopan saarivaltakunnassa tuntemaan Acer neoTouchina, aiempi Acer C1 on kastettu nyt Acer beTouch E100:ksi, Acer E1 puolestaan Acer BeTouch E101:ksi ja aiemmin Acer L1:nä tunnettu malli Acer beTouch E200:ksi. Sekavuutta koko asiaan lisää vielä se, että esimerkiksi F1-malli tunnettiin kyseistä nimeä aikaisemmin S200-nimellä. Selkeää, eikö?

Kaikki edellä mainitut puhelimet perustuvat alusta lähtien Microsoftin uuteen Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmään. Brittiläisen Clove-verkkokaupan mukaan kaikki edellä mainitut mallit ovat tulossa saataville ensi viikolla ja niiden hinnat vaihtelevat 200 eurosta 370 euroon.

Acer on aiemmin tuonut julki myös Acer A1 -nimisen Googlen Android -käyttöjärjestelmällisen puhelimen. Sen mahdollisesta nimimuutoksesta ei toistaiseksi ole tietoa.

Aceriin liittyvänä toisena uutisena, DigiTimes on raportoinut Acerin siirtäneen kehitysresurssejaan Android-puhelinten suuntaan. DigiTimesin mukaan Acer jatkaa yhä myös Windows-puhelinten kehittämistä, mutta jo ensi vuonna lanseeratuista uusista malleista yli puolet perustuisi Android-alustalle Windows Mobilen sijaan.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja