Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kengistä puhelimiin - PUMA-puhelin tulossa

Markus Lehtiniitty

Kengistä puhelimiin - PUMA-puhelin tulossa
Aiemmin lähinnä urheilullisista kengistä ja vaatteista tunnettu PUMA ja ranskalainen puhelinvalmistaja Sagem Wireless ovat solmineet maailmanlaajuisen lisenssisopimuksen, jonka myötä yhtiöt tulevat tuomaan yhdessä markkinoille PUMA-brändätyn puhelimen ensi vuoden toisen neljänneksen aikana.

Toistaiseksi tarkemmat tiedot tulevasta PUMA-puhelimesta ovat erittäin heikkoja. PUMA:n tiedoteen mukaan "PUMA-puhelin tulee huokumaan sekä urheilua että tyyliä ominaisuuksien, toimintojen sekä muotoilun kera, jotka heijastavan PUMA-brändin identiteettiä sekä rohkaisevat data- ja kaupallisten palveluiden käyttöön".
Lisäksi tiedote kertoo "Sagem Wirelessin integroivan mielenkiintoisia teknologioita sekä palveluita PUMA-puhelimeen tehdäkseen siitä yksilöllisesti PUMA:n". Myös Sagemin pää/toimitusjohtaja Thierry Buffenoir kommentoi asiaa: "PUMA-puhelin tulee olemaan virstanpylväs mobiilimarkkinalla ensimmäisenä täysin räätälöidysti suunniteltuna mobiililaitteena sekä ulkoisesti että sisäisesti - teknologian ja palvelujen kera, jotka parantavat kokemusta sekä yhdistävät sen brändiyhteisöön."

Kuten edellä olevista lainauksistakin luultavasti onnistui jo päättelemään, mitään kovin konkreettista uutuudesta ei juurikaan toistaiseksi ole julkisuuteen kerrottu.

Toistaiseksi ainoastaan markkinoilletulon ajankohdasta on jonkinlaista tarkempaa tietoa. Se tulee tapahtumaan siis vuoden 2010 toisella neljänneksellä ennen jalkapallon vuoden 2010 MM-kisoja. PUMA-puhelinta tullaan myymään perinteisten puhelinten myyntikanavien ohella myös PUMA-liikkeissä.

Tiedotteen mukaan nyt solmitun lisenssisopimuksen myötä syntyvä puhelin on linjassa PUMA:n laajemman strategian, johon kuuluu laajentuminen uusiin tuotekategorioihin, kanssa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja