Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N97 ministä RAOUL-erikoismalli

1
Markus Lehtiniitty

Nokia N97 ministä RAOUL-erikoismalli
Nokian N97 ministä on esitelty RAOUL-muotitalon kanssa yhteistyössä kehitetty Nokia N97 mini RAOUL Limited Edition -erikoismalli. Kyseinen versio on ilmeisesti tulossa ainakin toistaiseksi saataville vain Singaporessa 1000 kappaleen rajoitettuna eränä.

Tavallisesta N97 ministä uusi RAOUL-erikoisversio eroaa tavallisesta poikkeavalla RAOUL-takakuorella, mukana tulevalla vasikannahkaisella kantokotelolla, myös nahkaisella rannekantohihnalla sekä mukana tulevilla RAOUL- ja Nokia-eduilla. Kokonaisuus toimitetaan myös nahkaisessa RAOUL-myyntipakkauksessa. Lisäksi mukana tulee Nokian ja F J Benjaminin yhteistyössä erityisesti tätä tarkoitusta varten kehittämä Fashion Asia -widget-pienoisohjelma esiasennettuna.
Nokia N97 mini RAOUL Limited Editionia kauppaavat Singaporessa RAOUL- ja Nokia-myymälät. Hintaa sillä on 1 138 Singaporen dollaria, eli noin 550 euroa. Suomalaiseen hintatasoon verrattuna uuden N97 mini -erikoisversionkin hinnoittelu on siis melkoisen edullinen. Lisätietoa N97 mini RAOUL Limited Editionista sekä ennakkotilausmahdollisuus löytyy Nokian Singaporen sivuilta.

Nokia N97 mini on hieman pienempi ja edullisempi versio N97-perusmallista. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 3,2 tuuman kosketusnäyttö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka sekä 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet.

N97 minin perusversion odotetaan saapuvan Suomessa saataville lähiaikoina. Hintaa sillä tulee olemaan täällä aluksi edullisimmillaan noin 550-600 euroa.

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja