Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian N900 saapuu T-Mobile USA:lle

1
Markus Lehtiniitty

Nokian N900 saapuu T-Mobile USA:lle
Nokian N900-laite on odotetusti tulossa saataville Yhdysvalloissa myös T-Mobile-operaattorin kautta. Tuoreiden tietojen mukaan N900 tullee olemaan osa T-Mobilen merkittävää Project Dark -nimellä kulkevaa panostusta.

Jo toukokuussa ensimmäiset huhut kertoivat N900:n olevan tulossa saataville T-Mobilen kautta ja myös laitteen tuki 1700 megahertsin WCDMA-taajuudelle on alusta asti viitannut tähän, sillä muut operaattorit eivät kyseistä taajuutta käytä. Vaikka T-Mobile onkin Yhdysvalloissa vasta markkinoiden neljänneksi suurin operaattori, on N900:n saaminen sen valikoimiin hyvin merkittävä asia Nokialle, joka on jo pitkään ollut vaikeuksissa Yhdysvaltain markkinoilla. Suurempien AT&T- ja Verizon-operaattorien valikoimiin Nokia on saanut lähinnä vain edullisempia mallejaan.
N900:n kerrotaan olevan osa T-Mobilen salaperäistä Project Dark -nimellä kulkevaa projektia. N900:n ohella saataville tulisi myös toinen Nokian Nseries-sarjan uutuus sekä RIM:in BlackBerry Bold 9000. Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuihin puhelimiin T-Mobile on myös aiemmin panostanut vahvasti ja myös tällä saralla T-Mobilen kerrotaan aikovan säilyttää johtonsa uusien mallien, kuten Motorola CLIQ:in ja Samsung Behold II:n, myötä.

Project Darkin alle kuuluisi tietojen mukaan uusien laitteiden ohella myös uusi liittymävaihtoehto, Everything Unlimited, joka tarjoaisi 50 dollarilla kuussa rajattomasti puheluita, teksti- ja multimediaviestejä sekä tiedonsiirtoa. Yhdysvaltain markkinoilla kyseessä olisi ennen kuulumattoman kova tarjous. T-Mobile ottaisikin samassa yhteydessä käyttöön uuden "More for Less" -sloganin.

Osana Project Darkia T-Mobile aikoo myös päivittää 3G-verkkonsa HSPA+:n tarjoamiin 21 megabitin sekuntinopeuksiin. Kaikkien uusien suunnitelmien tavoitteena on luonnollisesti uusien asiakkaiden houkuttelu ja mahdollisesti nousu Yhdysvaltain kolmanneksi suurimmaksi mobiilioperaattoriksi ohi Sprintin ohi.

Kommentit (1)

ake (vahvistamaton)

1

Pelottavaa kuinka Amerikoissa ei tunnuta enää ostettavan puhelimia ilman sopimuksia, operaattorikin muokkailevat puhelimien ulkomuotoa ja sisältöä mielen mukaan. Suomessa tällaista tuskin tulee, tuskin Suomessa moinen toiminta olisi edes kannattavaa? Mutta ihan positiivinen uutinen, toivottavasti vaan laitetta markkinoitaisiin hieman enemmän kuin tavallisesti.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja