Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acer julkisti Liquid-kosketuspuhelimensa - Android ja Snapdragon-suoritin

2
Markus Lehtiniitty

Acer julkisti Liquid-kosketuspuhelimensa - Android ja Snapdragon-suoritin
Acer on tänään virallisesti julkistanut aiemmin A1-nimellä tunnetun ensimmäisen Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa, joka lopulta sai nimekseen Acer Liquid.

Acerin mukaan kyseessä on maailman ensimmäinen Qualcommin tehokkaalla Snapdragon-suorittimella varustettu Android-puhelin sekä myös ensimmäinen Android 1.6 -versiolla alusta asti varustettu puhelin. Liquidin suorittimen tarkkaa kellotaajuutta ei toistaiseksi tiedetä - aiemmat tiedot ovat kertoneet 768 megahertsistä, mutta tehoa saattaa lopulta löytyä yhdenkin gigahertsin verran.
Android 1.6 toi mukanaan tuen aiempaa suuremmille näyttötarkkuuksille, ja Liquid ottaa tästä hyödyn irti WVGA-tarkkuuden (480x800 pikseliä) kapasitiivisella kosketusnäytöllään.

Acer on tiedotteensa mukaan rakentanut vakio-Androidin päälle myös muutamia omia lisukkeitaan:
  • parannetut virransäästöominaisuudet
  • helpon pääsyn viihteeseen ja kirjanmerkkeihin tarjoava käyttöliittymä
  • optimoitu kamera paikkatiedon tallennuksella, ISO-säädöillä, itselaukaisimella sekä kiihdytetyllä automaattitarkennuksen toiminnalla
  • Spinlets-sovellus, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti vapaan musiikin ja videon suoratoiston
  • Facebookin, Twitterin, YouTuben, Picasan ja Flickrin integrointi (osoitekirjaan)
Acer ei ole virallisesti kertonut uutuutensa ominaisuuksista tarkemmin, kuten ei myöskään sen markkinoilletulon ajankohdasta tai hinnoittelusta. Ainakin ominaisuuksista sekä hinnasta saanee kuitenkin melko tarkan käsityksen aiemmasta puhelinta käsittelevästä uutisestamme, jonka tiedot perustuivat Expansys-verkkokaupan tuotesivuihin - tuolloin puhelin tunnettiin vielä Acer A1 -nimellä.

Acer Liquid on tulossa saataville kolmena värivaihtoehtona, jotka ovat punainen, valkoinen sekä musta.

Kommentit (2)

Ralle (vahvistamaton)

1

Kaipa tuossa on myös gps? Ihan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto Android-puhelimeksi. Vähän typerää kun Acer kirjoittaa logonsa pienellä alkukirjaimella. (Myös HTC:n puhelimessa yrityksen nimi lukee pienillä kirjaimilla.)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja