Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin Blue Earth -aurinkokennopuhelin saapumassa markkinoille

2
Markus Lehtiniitty

Samsungin Blue Earth -aurinkokennopuhelin saapumassa markkinoille
Samsungin aurinkokennolla varustettu S7550 Blue Earth -puhelin on saapumassa piakkoin markkinoille - mielenkiintoisesti aluksi Ruotsissa.

Jo helmikuussa Mobile World Congressin yhteydessä julkistettu Blue Earth tulee Ruotsissa saataville vielä lokakuun aikana. Tämän jälkeen uutuuden saatavuus laajenee muille markkinoille ja aikanaan, luultavasti vielä loppuvuoden aikana, myös Suomeen.
Erityispaino Blue Earthin suunnittelussa on ollut ympäristöystävällisyydellä. Puhelimen kuoret on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista peräisin olevasta raaka-aineesta ja lisäksi puhelimessa ei ole käytetty haitallisia materiaaleja, kuten BFR:ää tai PVC:tä. Lisäksi puhelimen takakuoresta löytyy aurinkopaneeli. Puhelimen väritys on puhelimen nimen mukaisesti hyvin sininen.

Samsung Blue Earthin tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman kosketusnäyttö 240x400 pikselin tarkkuudella ja 16,7 miljoonan värin tuella, 3,2 megapikselin kamera, 3G-, HSDPA-, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus, FM-stereoradio, 130 megatavua sisäistä tallennusmuistia sekä microSD-muistikorttipaikka.

Blue Earthissä käytetään erikoisversiota Samsungin TouhcWiz-käyttöliittymästä, jossa ympäristöasiat on nostettu paremmmin esille. Mukana ovat muun muassa virrankulutusta näytön kirkkautta vähentämällä ja Bluetoothin käytöstä poistamalla pienentävä Eco-mode-tila sekä kävelemällä säästettyä hiilidioksimäärää mittaava Eco-walk-sovellus.

S7550 Blue Earthin hinnasta ei vielä toistaiseksi ole tietoa.

Kommentit (2)

xerox (vahvistamaton)

1

Ruotsi on edellämenijä ilmastopolitiikassa, mutta ei siellä silti aurinko paljoa paista. Fiksu teko.

Vastaa
Kalle Kehveli (vahvistamaton)

2

"Bluetoothin käytöstä poistamalla pienentävä Eco-mode-tila"

Onko Samsungeissa BT normaalisti kokoajan päällä?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja