Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esikatsauksessa Samsungin tuleva edullisempi i5700-Android-puhelin

Markus Lehtiniitty

Videolla: esikatsauksessa Samsungin tuleva edullisempi i5700-Android-puhelin
Päivän videoesittelyssämme on tällä kertaa vuorossa ai.rs blog -sivuston esikatsausvideo Samsungin vielä julkistamattomaan, edullisempaan Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuun puhelimeen.

Puhelimen lopullisesta mallinimestä ei vielä toistaiseksi ole täyttä varmuutta, mutta i5700-koodi tulee kuulumaan nimeen. i5700:n perässä nimestä tulee löytymään joko sanat Galaxy Spica tai sitten nimi on vain muotoa i5700 Spica.
Alun perinhän puhelimen nimeksi huhuttiin myös i5700 Galaxy Liteä - Samsung on toistaiseksi julkistanut Euroopan markkinoilla i7500 Galaxy -Android-puhelimen, jonka pikkuveli tuleva uusi malli tulee olemaan.

i7500 Galaxystä tuleva edullisempi malli eroaa melko vähän - i7500:n viiden megapikselin kameran sijaan uutuudesta tulee löytymään vain 3,2 megapikselin kamera, ja myös kuvausvalo on samassa rytäkässä pudotettu pois. Myös sisäistä tallennusmuistia tulee olemaan vähemmän, mutta sen tarkasta määrästä ei vielä toistaiseksi ole yhteneväistä tietoa.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja