Samsungin Galaxy Spica -puhelin julki Venäjällä - missä muut maat?

Markus Lehtiniitty

Samsungin Galaxy Spica -puhelin julki Venäjällä - missä muut maat?
Samsung on virallisesti julkistanut aiempaa edullisemman Googlen Android -käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa, i5700 Galaxy Spican, Venäjällä muiden maiden jäädessä vielä nuolemaan näppejään. Tietoa siitä, koska Galaxy Spica muuttuu viralliseksi myös muualla, ei toistaiseksi ole - mutta kyseinen puhelin on kuitenkin ehdottomasti muuallekin tulossa.

Uusi julkistus alleviivaa Samsungin huonosti hoidettua viestintäpolitiikkaa. Samsungilta puuttuu yksi selkeä ja seurattu globaali viestintäkanava, jonka kautta uudet tuotteetkin julkisuuteen voitaisiin tuoda esiin huomattavasti nykyistä tehokkaammin.

Aiemmin myös Galaxy Lite -nimellä tunnettu i5700 Galaxy Spica on pyörinyt mobiilialan huhumyllyssä jo hetken aikaa. Olemme kertoneet puhelimesta useasti aiemminkin. Lyhyesti sanottuna kyseessä on edullisempi painos Samsungin aiemmasta i7500 Galaxy -Android-puhelimesta.



Isoveljestään uusi Galaxy Spica eroaa heikommalla 3,2 megapikselin kameralla, jonka yhteydestä on myös tiputettu kuvausvalo pois, pienemmällä sisäisen tallennusmuistin määrällä sekä tietenkin muotoilullaan. Ilmeisesti Galaxy Spicassa käytössä myös on kalliimpaa mallia nopeampi, 800 megahertsin kellotaajuudella toimiva suoritin.

Galaxy Spican tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 3,2 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö, GPS-paikannus ja digitaalinen kompassi, microSD-muistikorttipaikka. RAM-muistia uudesta Galaxysta löytyy 128 megatavua ja akun kapasiteetti on 1500 milliampeerituntia.

Samsung ei ole lähtenyt uudenkaan mallin kohdalla kustomoimaan Android-alustaa useista muista valmistajista poiketen. Varmaa tietoa Galaxy Spicassa käytössä olevasta Android-versiosta ei ole, mutta se tullee olemaan joko 1.5 tai 1.6.

Venäjällä Galaxy Spica on saapumassa markkinoille marraskuun aikana ja hintaa sillä pitäisi olla noin 14 000 ruplaa, joka kääntyy noin 320 euroksi. Puhelimen julkistuksesta ovat kertoneet muun muassa Tehnozona.bg- ja Mobile-review.com-sivustot.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
230 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Motorola Moto E22 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto E22
49 € Power
59 € DNA
79 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 94 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Samsung Galaxy S23 Ultra – hinta laskenut -28%

Samsung Galaxy S23 Ultra
777 € CDON
1087 € RDE.FI
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1086 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.