Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Zune tulossa osaksi Windows Mobilea

Markus Lehtiniitty

Zune tulossa osaksi Windows Mobilea
Microsoftin pääjohtaja Steve Ballmer on vahvistanut yhtiön Zune-musiikkisoittimen ohjelmiston integroitavan seuraavaan Windows Mobile -versioon. Ballmer vahvisti asian Engadget-blogin haastattelussa The Engadget Show'n yhteydessä.

Täyttä varmuutta Ballmerin mainitseman "seuraavasta Windows Mobile -versiosta" ei toistaiseksi ole, mutta mitä luultavimmin Ballmer viittasi tässä yhteydessä kenties joskus vuoden päästä tulossa olevaan Windows Mobile 7:ään.
Zunesta peräisin olevat toiminnot tullevat pitkälti korvaamaan Windows Mobile -laitteista tähän asti löytyneen Windows Media Player -mobiiliversion. Integraation myötä Microsoftin mobiilistrategia ottaa ainakin yhden askeleen kohti suurempaa yhtenäisyyttä.

Zune-toimintojen mukaantulosta Windows Mobileen on huhuttu jo jonkin aikaa, joten on vihdoin mukava saada asiaan kunnollinen varmistus. Toistaiseksi ei kuitenkaan tarkkaan tiedetä, miten Zune tullaan Windows Mobileen integroimaan, joten sen osalta spekulaatiot tullevat jatkumaan yhä.

Windows Mobile 7:stä saatiin hiljattain muutenkin uutta tietoa vuotaneiden väitettyjen käyttöliittymäkuvien myötä. Niiden perusteella Windows Mobile 7 tuo odotusten mukaisesti todellakin mukanaan huomattavia uudistuksia.

Microsoftin mobiilistrategia vaikutta melko sekavalta, vaikka nyt Zunen Windows Mobilelle rantautumisen myötä se pienoisen selkeyttävän askeleen onkin ottamassa. Edelleenkään varmaa tietoa ei kuitenkaan ole Microsoftin omalla brändillä mahdollisesti tulossa olevien puhelinten kohtalosta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja