Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin julkistamaton Android-puhelin jälleen uusissa kuvissa

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin julkistamaton Android-puhelin jälleen uusissa kuvissa
Sony Ericssonin vielä julkistamaton, yhtiön ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin on ollut esillä jo useasti ennen sen virallista esiinmarssia. Kehitysnimellä Rachael tunnetun puhelimen lopulliseksi mallinimeksi on tulossa tietojen mukaan joko XPERIA X3 tai XPERIA X10.

Nyt tuleva Android-XPERIA on jälleen esillä uusissa kuvissa - tällä kertaa kuvat esiin toi MobileCrunch-sivusto, jolle ne oli lähettänyt anonyymi lähde. Sivuston artikkelista löytyy tähän liitettyjen kuvien lisäksi vielä pari lisäkuvaa.
Uutuuden julkistuksen odotetaan tapahtuvan marraskuun alkupuolella, eli mahdollisesti jo kahden viikon sisällä. Markkinoille puhelin olisi kuitenkin tulossa vasta vuoden 2010 puolella, mahdollisesti tammikuun aikana.

Uudet kuvat eivät tuo mukanaan mitään varsinaista uutta tietoa tulevasta Sony Ericssonin Android-puhelimesta, mutta ovat toistaiseksi kenties parhaimmat live-kuvat uutuudesta.

Sony Ericssonin ensimmäinen Android-puhelin on varsin hyvin varusteltu. Siitä pitäisi löytyä muun muassa yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -suoritin, neljän tuuman näyttö WVGA-tason tarkkuudella sekä 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera. Kaikkien edellä mainittujen osalta Sony Ericssonin uutuus sijoittuu aivan kärkikastiin toistaiseksi nähtyjen Android-puhelinten joukossa. Lisäksi ominaisuuksiin pitäisi lukeutua myös 3G-, HSPA- WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, GPS-paikannus sekä microSD-muistikorttipaikka

Sony Ericssonin on aiemmin esitetty myös valmistelevan Androidin päälle omaa käyttöliittymäkustomointiansa, mutta viimeaikaisissa vuodoissa tuleva XPERIA on nähty ilman sitä. Tästä huolimatta on yhä todennäköisempää, että jotain Sony Ericsson omaa tulevan Android-puhelimen käyttöliittymä tulee sisältämään kuin, että kyseessä olisi vain Android vakiokokoonpanossaan.

Kommentit (2)

Tepsa (vahvistamaton)

1

Tulisipa alkuvuodesta myös Suomen markkinoille ja mielellään alle 500 euroa hintalapussa.

Vastaa
iKnow (vahvistamaton)

2

Eikös nämä Experiat ole aina olleet melko kalliita. Veikkaisin, että ollaan lähempänä 700e kuin 500e.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja