Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n mystisestä puhelimesta lisätietoa - huippu-Dragonin sisarmalli

1
Markus Lehtiniitty

HTC:n mystisestä puhelimesta lisätietoa - huippu-Dragonin sisarmalli
HTC:n noin viikko sitten julkisuuteen ilmestyneestä, mystisestä Google Android-puhelimesta on saatu esiin lisätietoa. Aiemmin puhelimesta kuvat esille tuonut The Unlockr -sivusto on saanut kaivettua puhelimesta esiin hieman lisätietoa.

Puhelimen nimeksi on paljastunut uusien tietojen myötä HTC Passion ja kyseessä on yhdysvaltalaiselle Verizon Wireless -operaattorille räätälöity malli. Mielenkiintoisen asiasta tekee se, että Passionin kerrotaan olevan myös aiemmin huhutun HTC Dragonin sisarmalli.
HTC Dragonista on aiemmin odotettu HTC:n uutta Android-puhelinten lippulaivamallia, jonka ominaisuuksiin lukeutuisivat Qualcommin Snapdragon-suoritin sekä WVGA-tarkkuuden (480x800 pikseliä) kosketusnäyttö. Näiltä osin uutuus muistuttaisi HTC:n Windows Mobile -puhelinten uutta HD2-lippulaivamallia.

Itse Dragon-puhelimesta ei toistaiseksi ole nähty kuvia, vaan tiedot ovat perustuneet vuotaneeseen ohjelmistoon. Myöskään HTC Passionin muotoilun yhtenevyydestä Dragonin kanssa ei ole tietoa. Mitä luultavimmin muotoilussa on jonkin verran eroa - muun muassahan Sprintin CDMA-verkkoversio Herosta eroaa muodoltaan merkittävästi meille tutusta HTC Herosta.

HTC Passionin on aiemmin odotettu saapuvan markkinoille Verizonin kautta vielä tämän vuoden aikana. Lisäksi puhelimesta on odotettu löytyvän 2.0-versio Android-käyttöjärjestelmästä. Lisäksi sekä Passionista, Droid Eris -nimellä tulossa olevasta HTC Desirestä kuin myös Motorolan Droidista löytyvät näytön alta samanlaiset kosketusnäppäimet. Tämä vahvistaa käsitystä kaikkien näiden puhelinten kuulumisesta Verizonin mallistoon.

Suomalaisesta näkökulmasta mielenkiintoista ovat uudet viitteet HTC Dragonista, joka saapunee markkinoille myös täällä.

Kommentit (1)

elastic (vahvistamaton)

1

Uh, gimme gimme gimme! Alkaa vähän kyrsimään kaikenlaiset spekulaatiot ja huhut jo. Tosin samaahan se oli HD2:n kohdalla.

Tuolla väitetään, että tulee vielä tämän vuoden puolella ulos, mutta miksi HTC julkaisisi kaksi lähestulkoon saman kaliiberin laitetta vain eri käyttöjärjestelmillä vielä joulumarkkinoille? Eikö se voisi haitata HD2:n myyntiä? Vai haluaako HTC juuri molemmat joulumarkkinoille?

Näyttö ja koko voisi kyllä olla selvästi pienempi kuin HD2:ssa. Ja muotoilu on melko varmasti parempi kuin mitä tuossa Verizonin mallissa. Pitää toivoa, että tulee ilman mitään operaattorikytkyä myyntiin ennen joulua..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja