Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: HTC uusii markkinointiaan "hiljaisen loistavasti"

Markus Lehtiniitty

Videolla: HTC uusii markkinointiaan hiljaisen loistavasti
Maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja HTC on uusimassa markkinointiaan melko merkittävästi. Tämän päivän videoesittelyssämme esillä ovatkin kaksi uuteen markkinointipanostukseen kuuluvaa videomainosta.

Mukana HTC:n uudessa markkinoinnissa on myös uusi "quietly brilliant" -slogan, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa suomeksi hiljaisesti loistavaa. Lisäksi yleisesti ottaen koko HTC:n ilmettä ja imagoa yritetään raikastaa ja tuoda merkkiä paremmin ihmisten tietoisuuteen.
Alla näkyvät videot ovat suunnattu Yhdysvaltain markkinoille ja niissä näkyvä puhelin onkin Sprintin HTC Hero -versio, joka eroaa muotoilultaan eurooppalaisesta Herosta. Merkittävästi näissä videoissa panostetaan erilaisista ihmisistä kertomiseen.

Uransa operaattoreille puhelimia suunnittelevana yhtiönä aloittanut High Tech Computer on vasta viime aikoina alkanut painottaa enemmän omaa HTC-brändiään ja jatkossa tämä kehitys tulee jatkumaan entistä voimakkaammin.

HTC:n uudesta markkinointiponnistuksesta on tarkemmin kertonut muun muassa mocoNews-sivusto.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja