Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin S5560-kosketuspuhelin vuoti verkkoon

Markus Lehtiniitty

Samsungin S5560-kosketuspuhelin vuoti verkkoon
Samsungin julkistamaton S5560-kosketuspuhelin on vuotanut julkisuuteen ennen aikojaan. Kyseessä on varsin hyvillä ja kattavilla ominaisuuksilla varustettu peruskosketuspuhelin.

S5560:n julkisuuteen tuonut lähde on myös varsin erikoinen. Puhelin on esillä LesMobiles.com-sivuston puhelintietokannassa teknisten tietojen sekä virallisen kuvan kera, vaikkei puhelinta ole vielä virallisesti julkistettu eikä siitä ole saatu viitteitä mistään muualta. Paras puhelimesta saatavilla oleva kuva löytyy vierestä.
S5560:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmen tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x400 pikselin WVGA-tarkkuudella, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera LED-kuvausvalolla, musiikki- ja videosoittimet, FM-radio RDS-tuella, 50 megatavua sisäistä tallennusmuistia, microSD-muistikorttipaikka, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä 3,5 mm:n standardi kuulokeliitäntä. Puhelimesta näyttäisi löytyvän Samsungin TouchWiz-käyttöjärjestelmä ja -liittymä.

Uutuus ei ole 3G-puhelin, joten verkkodatayhteydet rajoittuvat vain GPRS- ja EDGE-tekniikoihin GSM-verkossa neljällä taajuudella. Puheaikaa S5560:n pitäisi tarjota 9,5 tuntia ja valmiusaikaa 620 tuntia. Painoa S5560:lla on 96 grammaa mittojen ollessa 106 x 53,5 x 11,9 millimetriä.

LesMobiles.comin mukaan uutuuden odotetaan saapuvan markkinoille Euroopassa marraskuussa 2009. Hinnaksi kerrotaan 299 euroa, mutta se tulee mitä luultavimmin olemaan alhaisempi.

S5560 liittyy Samsungin vahvaan kosketusnäytöllisten puhelinten valikoimaan muun muassa aiempien S3650 Corbyn S5230:n, S5600:n, S8000 Jetin sekä Googlen Androidilla varustetun i7500 Galaxyn rinnalle. S5560:n tärkeimpiin kilpailijoihin tulevat kuulumaan sekä Nokian 5530 XpressMusic että 5800 XpressMusic.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja