Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: tänään julkistetun Motorola DROID:in GSM-versio

2
Markus Lehtiniitty

Videolla: tänään julkistetun Motorola DROID:in GSM-versio
Motorola julkisti tänään yhdysvaltalaiselle Verizon-operaattorille räätälöidyn DROID-puhelimen. Puhelin on toistakseksi vakuuttavin Android-puhelin muun muassa suuren näyttönsä, näppäimistönsä, Android 2.0:n sekä tehokkuutensa ansiosta.

Valitettavasti DROID on Verizonille tarkoitettuna mallina luonnollisesti CDMA-verkon puhelin, joten se ei puhelimena Euroopassa toimi. Onneksi myös GSM- ja WCDMA-verkkoja tukeva versio DROID:ista on tulossa. GSM-versio tulee saamaan oman nimensä, jota ei vielä toistaiseksi tiedetä.
Vietnamilainen Tinh te -sivusto on nyt tuonut esiin videon, jolla esitellään GSM-verkoa tukevaa DROID:ia. Kyseinen sivusto on oikeastaan erikoistunut tämän kaltaisiin vuotoihin, sillä aiemmin CDMA-versiona jo julkistettuja puhelimia on GSM-versiona vuotanut esiin juuri kyseisen sivuston kautta. Mielenkiintoista.

DROID:in GSM-versiosta ei toistaiseksi oikeastaan tiedetä mitään muuta kuin, että sellainen on olemassa. Jäämme kuitenkin odottamaan mielenkiinnolla.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja