Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Uudelleenlatausten mahdollisuudet laajenivat Nokian Ovi Storessa

Markus Lehtiniitty

Uudelleenlatausten mahdollisuudet laajenivat Nokian Ovi Storessa
Nokia kertoi kuluvan viikon torstaina sisällön uudelleenlataamisen tulleen mahdolliseksi sen Ovi Store -kaupassa. Tuolloin aiemmasta poiketen uudelleenlatausten kerrottiin toimivan vain samalla fyysisellä laitteella, jolla alkuperäinen lataus oli tehty.

Edellä mainittu rajoitus nosti esiin ilmeisesti tarpeeksi kritiikkiä, sillä Nokia on nyt ilmoittanut OviStore-Twitter-tilin kautta uudelleenlatausten olevan mahdollisia myös muulla kuin alkuperäisen latauksen laitteella.
Sisällön uudelleenlataamiseksi uuden laitteen tulee olla samaa mallia tai yhteensopiva alkuperäisen kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa samaa käyttöjärjestelmäversiota, eli esimerkiksi aiemmin Series 40 -puhelimeen ladattua sisältöä ei voi uudelleenladata Symbian S60 -alustalliseen puhelimeen.

Mahdollistamalla uudelleenlataukset myös muun kuin alkuperäisen laitteen kanssa Nokia tuo tämän ominaisuuden samalle tasolle tärkeimpien kilpailjoiden, eli Applen App Storen sekä Googlen Android Marketin kanssa.

Ovi Storen merkitys Nokian palveluliiketoiminnassa tulee jatkossa olemaan merkittävä. Eilen kerroimme Nokian lopettavan N-Gage-pelipalvelunsa ensi vuoden aikana, mutta jo nyt uusia pelejä jaetaan Ovi Storen kautta.

Ovi Store ei liene toistaiseksi saavuttanut toivotunlaista suosiota. Toukokuussa avatun kaupan on kerrottu saavuttaneen ensimmäisen kolmen aukiolokuukautensa aikana saavuttaneen vain 10 miljoonaa latausta. Jatkossa tilanne kuitenkin parantunee Ovi Storen löytyessä kaikista uusista laitteista esiasennettuna ja kaupan käyttökokemuksen parantuessa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja