Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Sony Ericssonin Android-puhelimen mielenkiintoinen käyttöliittymä

1
Markus Lehtiniitty

Videolla: Sony Ericssonin Android-puhelimen mielenkiintoinen käyttöliittymä
Sony Ericsson tulee julkistamaan pitkään huhutun ja odotetun sekä ilmeisestikin varsin komeilla ominaisuuksilla varustetun ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimensa ensi viikon tiistaina, 3. marraskuuta.

Luultavimmin nimen XPERIA X10 saava puhelin sisältää muun muassa yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon -alustan suorittimen, neljän tuuman näytön 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella, 8,1 megapikselin automaattitarkenteisen kameran sekä 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia.
Mutta myös käyttöliittymäpuolella Sony Ericsson on tehnyt kovasti töitä ja uutuuden käyttöliittymä vaikuttaakin olevan hyvin pitkälti kustomoitu eikä muistuta käytännössä yhtään vakio-Androidia. Käyttöliittymää esitellään tämän päivän videollamme, joka löytyy alta.

Monien valmistajien aiempiin Android-kustomointeihin verrattuna Sony Ericssonin luoma käyttöliittymä on yksilöllisyydessään aivan omalla tasolla. Uudella videolla esitellään muun muassa käyttöliittymän musiikkipuolta, joka Androidin vakiotarjontaan nähden vaikuttaa huomattavasti kehittyneemmältä.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (1)

juu (vahvistamaton)

1

Pelottavaa nokian kannalta tälläinen, kun muut kehittyy edelleen ja nokia ei saa edes muita kiinni ajankaan kanssa. Symbianin kehittäjillä paineet senkuin kasaantuu.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja