Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

MILESTONE on Motorolan huippupuhelimen nimi Euroopassa

Markus Lehtiniitty

MILESTONE on Motorolan huippupuhelimen nimi Euroopassa
Motorola on julkistanut virallisesti Yhdysvalloissa DROID-nimellä tunnetun uuden huippupuhelimen saapumisen Euroopassa markkinoille Motorola MILESTONE -nimisenä. Kerroimme asiasta erinäisiin vuotoihin perustuen jo eilen illalla. Toistaiseksi MILESTONE:n markkinoilletulo on vahvistettu Saksassa ja Italiassa.

MILESTONE eroaa Yhdysvalloissa paljon ennakkokiinnostusta ja hyviä arvioita herättäneestä DROID:ista kolmella merkittävällä tavalla. Ensinnäkin kyse on CDMA-verkkojen sijaan GSM- ja WCDMA-verkkoja tukevasta puhelimesta. Lisäksi DROID:ista löytyvää ilmaisen navigoinnin tarjoavaa Google Maps Navigationia ei MILESTONE:sta ainakaan toistaiseksi löydy - sovellus rajoittuu toistaiseksi vain Yhdysvaltoihin.
Kolmas merkittävä ero mallien välillä on MILESTONE:n tuki monikosketusta hyödyntäville, näyttöä "nipistämällä" toimiville zoom-toiminnoille, jotka alun perin teki tunnetuksi Applen iPhone. Jostain syystä nämä toiminnot eivät ole mukana yhdysvaltalaisessa DROID-versiossa.

MILESTONE tukee neljää GSM-taajuutta (850/900/1800/1900 MHz) sekä kahta 3G-taajuutta (WCDMA 900/2100 MHz) sekä GPRS- ja HSPA-datayhteyksiä. Googlen navigoinnin MILESTONE:ssa korvaa MOTONAV-navigointisovelluis, joka on ensimmäiset 60 päivää ilmainen, mutta vaatii tämän jälkeen maksullisen lisenssin.

Edellä mainittuja eroja lukuun ottamatta MILESTONE vastaa muilta osiltaan DROID:ia ja näin ollen sen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat muun muassa 3,7 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö 480x854 pikselin WVGA-tarkkuudella, esiin liukuva QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera kaksois-LED-kuvausvalolla ja 720x480 pikselin videokuvauksella, GPS-paikannus, Texas Instrumentsin OMAP3430-alusta sisältäen 550 megahersin ARM Cortex-A8 -suorittimen ja PowerVR SGX530 -näytönohjaimen, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä microSD-muistikorttipaikka. Mukana toimitetaan 16 gigatavun kortti.

DROID/MILESTONE on ensimmäinen Android 2.0 -käyttöjärjestelmäversiolla varustettu puhelin.

Alta löytyvässä Mobile-review.comin videossa esillä ovat myös nipistystoiminnot, noin kolmen minuutin kohdalla.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja