Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tästä puhelimesta piti tulla Motorola RAZR3

2
Markus Lehtiniitty

Tästä puhelimesta piti tulla Motorola RAZR3
Motorola nousi puhelinmarkkinoilla muutama vuosi sitten alkuperäisen RAZR:in sekä useiden siitä tehtyjen variaatioiden myötä huikeaan nousukiitoon, joka kuitenkin myös päättyi yhtä hurjalla tavalla käsittämättömään mahalaskuun.

Aikoinaan alkuperäiselle Motorolalle julkistettiin myös RAZR2-seuraaja, ja myös RAZR3 oli suunnitelmissa. Loppujen lopuksi RAZR3 haudattiin, mutta nyt se on julkistettu - tosin vain Etelä-Korean markkinoille Motorola KLASSIC -nimellä.
Aiemmin puhelin tunnettu huhuissa muun muassa nimillä Ruby VE1 ja V13.

Kyseessä on CDMA-verkkojen puhelin, joka on tulossa markkinoille SK Telecom -operaattorin kautta Etelä-Koreassa. Paljon mielenkiintoisempaa kuitenkin on juurikin se, että tästä mallista kaavailtiin alun perin myös RAZR3:a.

Motorola KLASSIC:ista löytyy kaksi QVGA-tarkkuuden (240x320 pikseliä) näyttöä, simpukkakuoren sisältä löytyvä näyttö on suurikokoisempi ja ulkoinen näyttö puolestaan kosketusnäyttö. Näyttöjen ohella puhelimen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat viiden megapikselin kamera, GPS-paikannus, Bluetooth-yhteys, microSD-muistikorttipaikka sekä 950 milliampeeritunnin akku. Varsinkaan nykypäivänä ominaisuuksissa ei siis ole mitään ihmeellistä, mutta eipä RAZR:eissa ikinä ollutkaan kyse ominaisuuksista vaan muotoilusta ja tyylistä.

Toistaiseksi puhelimen julkistus- tai markkinoilletulosuunnitelmista Etelä-Korean ulkopuolella ei ole tietoa, mutta kovin todennäköistä mallin rantautuminen muualle ei enää ole Motorolan siirrettyä painopisteensä jo monipuolisempia, Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettuja älypuhelimia kohti.

Kommentit (2)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja