Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä HTC:n toistaiseksi edullisin Android-puhelin

Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä HTC:n toistaiseksi edullisin Android-puhelin
HTC on toistaiseksi julkistanut neljä erillistä Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettua puhelinta: Dream, Magic, Hero ja Tattoo. Viime mainittu on HTC:n toistaiseksi edullisin Android-puhelin ja tämän päivän videonostomme aihe.

Alta löytyvillä kahdella MobileBurn.com-sivuston videolla HTC Tattoo poistetaan myyntipakkauksesta sekä tehdään puhelimeen pienoinen katsaus. Yhteensä videoilla on pituutta reilut 15 minuuttia.
Tattoon tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat 2,8 tuuman resistiivinen kosketusnäyttö 240x320 pikselin tarkkuudella, 3,2 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus digitaalisen kompassin kera, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio, WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet, tuki kahdelle 3G-taajuudelle (900/2100 MHz) sekä GPRS-, EDGE- ja HSDPA-datayhteydet.

Tattoo on saapunut markkinoille jo Suomessakin. Esimerkiksi Verkkokauppa.com myy sitä 384,90 euron hintaan ja puhelinta löytyy kaikkien myymälöiden hyllystä sekä maahantuojan varastosta.

Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja