Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG:ltä tulossa "kypsempi" Android-puhelin, GW620 saapumassa markkinoille

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa kypsempi Android-puhelin, GW620 saapumassa markkinoille
Maailman kolmanneksi suurin puhelinvalmistaja LG aikoo jatkossa panostaa aiempaa enemmän myös älypuhelimiin. Yhtiö on valinnut käyttämikseen käyttöjärjestelmiksi Microsoftin Windows Mobilen sekä Googlen Androidin.

Toistaiseksi LG on jo julkistanut ensimmäisen Android-puhelimensa, GW620:n (kuvassa), mutta nyt julkisuuteen on tullut tietoa myös toisesta, kehittyneemmästä mallista.
LG:n tulevasta Android-puhelimesta toistaiseksi saatavilla jaetut tiedot ovat vielä hyvin epämääräisiä. Tietojen mukaan siitä pitäisi löytyä Qualcommin Snapdragon-alusta, joka kertoo myös tehokkaasta suorittimesta. Aiemmin Snapdragon on tavattu Android-puhelimissa vasta Sony Ericssonin XPERIA X10:stä sekä Acerin Liquidistä.

Lisäksi puhelimen odotetaan saapuvan LG:n Korean kotimarkkinoille vuoden 2010 toisella neljänneksellä, mutta saatavuuden odotetaan kuitenkin myös laajenevan kattavammalle alueelle. Edellä mainittujen tiedonmurujen ohella toistaiseksi LG on kertonut vain, että tulevan puhelimen pitäisi olla jo julkistettua GW620:ta "kypsempi". Tämä saattaisi viitata myös jonkinlaiseen LG:n omaan käyttöliittymätoteutukseen, vaikkapa S-Class 3D:hen, Androidin päällä.

LG:n toistaiseksi julkistama Android-puhelin GW620 on melko persoonaton tarjokas. Se tarjoaa melko perustason ominaisuudet, yksinkertaisesti muotoilluissa kuorissa ja ilman LG:n omaa ohjelmistopuolen panostusta.

GW620 on myös pikku hiljaa alkamassa saapua markkinoille globaalilla tasolla. Suomen markkinoilletulon osalta ei vielä toistaiseksi ole merkkejä aikataulun suhteen. GW620:n tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat kolmituumainen 320x480 pikselin kosketusnäyttö, viisirivinen QWERTY-täysnäppäimistö, viiden megapikselin automaattitarkenteinen kamera, GPS-paikannus ja 3G-, HSDPA-, WLAN- ja stereo-Bluetooth-yhteydet.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja