Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TomTomilta merkittävä päivitys iPhone-navigaattoriin

Markus Lehtiniitty

TomTomilta merkittävä päivitys iPhone-navigaattoriin
TomTom on tuomassa Applen iPhonelle saatavilla olevaan navigointisovellukseensa merkittävän päivityksen. Uusi päivitys tulee tuomaan sovellusta yhä lähemmäs erillisiä navigaattorilaitteita. Päivitys ei ole vielä saatavilla, vaan se odottaa toistaiseksi Applen hyväksyntää.

Alun perin TomTom julkaisi iPhonen navigointisovelluksensa elokuussa. Päivitys tulee olemaan ilmainen kaikille sovelluksen aiemmille käyttäjille. Yhtiön mukaan päivityksen tarkoituksena on varmistaa, että sovelluksen käyttäjillä on aina ajantasaiset navigointityökalut.
Uuden päivityksen yksi tärkeimmistä uudistuksista on kehittynyt kaistanohjaus, jonka myötä sovellus osaa neuvoa kattavammin myös monimutkaisissa liittymissä- Toinen merkittävä uudistus on iPod-sovelluksen ohjausmahdollisuus TomTomista, mikä helpottaa musiikin kuuntelua navigoinnin aikana.

Edellä mainittujen merkittävimpien uudistusten ohella myös kustomoitavat äänivaroitukset, tekstien luku ääneen tietyissä yhteyksissä sekä niin sanottu hätävalikko ovat uusia ominaisuuksia. Lisäksi luonnollisesti samassa yhteydessä seuraa myös kartta- sekä valvontakamerapäivitys.

Pohjoismaiden kartoilla varustetulla iPhonelle tarkoitetulla TomTom-sovelluksella on hintaa 69,99 euroa.

"iPhone-sovellus on meille tärkeä ja haluamme kehittää sitä pitkällä aikavälillä. Maksuttomia päivityksiä on odotettavissa tulevaisuudessakin", sanoo TomTomin maajohtaja Jukka Tiitinen.

Uusi versio TomTomin sovelluksesta tulee luultavasti löytymään Applen App Storesta seuraavan parin viikon aikana. Aikaa on mahdotonta määritellä tarkkaan, sillä se riippuu Applen hyväksymisprosessin kestosta, joka on vaihteleva.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja