Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sygic tuo kunnollisen navigoinnin Nokian N900:lle tänä vuonna

Markus Lehtiniitty

Sygic tuo kunnollisen navigoinnin Nokian N900:lle tänä vuonna
Sygic-yhtiö on tiedottanut tuovansa ääniohjatun käännös käännökseltä -GPS-navigoinnin tarjoavan sovelluksensa Maemo-käyttöjärjestelmälle, ja näin ollen Nokian N900:lle.

Sygicin Mobile Maps -nimeä kantava navigointisovellus on tulossa saataville ainakin Sygicin oman verkkokaupan kautta ennen vuoden 2009 loppua. Aiemmin Sygicin sovellus on jo ollut saatavilla Applen iPhonelle, Symbianille, Googlen Androidille sekä Microsoftin Windows Mobilelle.
Maemo-versio Sygic Mobile Mapsistä tulee sisältämään tuen kaikille samojen alueiden kartoille kuin muutkin versiot. Näiden joukkoon lukeutuu myös Suomi. Sygicin verkkosivuston mukaan Suomen osalta mukana on myös tiedot valvontakameroista.

"Olemme iloisia julkistaessamme Sygicin Mobile Mapsin yhteensopivuuden Nokian uuden Maemo 5 -käyttöjärjestelmän kanssa. Parhaillaan olemme viimeisten laadunvarmistustestien vaiheessa. Teemme töitä kovin tuodaksemme sovelluksemme myyntiin viimeistään ennen vuoden 2009 loppua, mutta emme myöskään epäröi tuoda sitä jo aiemmin sen ollessa valmis", kommentoi Sygicin PR-päällikkö Anna Hurbanic yhtiön tiedotteessa.

N900:stä löytyy toki jo valmiina Nokian aiemmista puhelimista tuttu Ovi Maps -sovellus. Sovelluksen Maemo-versio ei kuitenkaan toistaiseksi tarjoa varsinaisia ääniohjattuja navigointiominaisuuksia, vaan vain kartat sekä reitityksen. Ovi Mapsia tultaneen jatkossa päivittämään tuoden se samalle tasolle muiden versioiden kanssa, mutta on kuitenkin ilahduttavaa nähdä myös kolmansien osapuolten tuovan ratkaisuja samaan asiaan.

Nokian N900:n odotetaan saapuvan markkinoille seuraavan parin viikon aikana. Kyseessä on sen Maemo-käyttöjärjestelmän takia erittäin odotettu uutuus.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja