Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian E72 saapui vihdoin kauppoihin

2
Markus Lehtiniitty

Nokian E72 saapui vihdoin kauppoihin
Nokia tiedotti tänään E72:n löytäneen tiensä kauppoihin ja toimitusten alkaneen. Alun perin E72:n piti saapua markkinoille jo vuoden 2009 kolmannen neljänneksen aikana, eli heinä-syyskuussa, josta lopulta myöhästyttiin melko reilusti.

Markkinoilletulon osalta pystyttin kuitenkin peittoamaan synkimmät ennusteet, joiden mukaan E72 olisi tullut saataville vasta marraskuun aivan loppupuolella.
E72:n on suora seuraaja aiemmalle E71-mallille, joka on noussut melko suureksi menestysmalliksi. Nokia on kertonut kyseistä mallia myydyn kumulatiivisesti jo yli viisi miljoonaa kappaletta, mikä mallin hintaan ja Nokian valikoiman laajuuteen nähden on yksittäiselle mallille erittäin kova suoritus.

E72 löytyy jo muun muassa Verkkokauppa.comin valikoimista heti toimituksiin Zodium Black -värisenä. Hintaa E72:lla on kyseisessä kaupassa 469,90 euroa. Myös Metal Grey -värivaihtoa on maahantuojan varastossa, mutta Topaz Brownia joututaan odottamaan pidempään.

E72:n uusiin ominaisuuksiin edeltäjäänsä verrattuna lukeutuvat muun muassa tehokkaampi prosessori, uudempi käyttöliittymäversio, parempi viiden megapikselin kamera (E71:ssä 3,2 megapikseliä), 3,5 millimetrin standardi kuulokeliitäntä, digitaalinen kompassi, vauhdikkaamat HSDPA-lataukset sekä tuki myös lähetyksiä nopeuttavalle HSUPA:lle sekä optinen suuntaohjain. Myös E72:n näppäimistöryhmittely on E71:stä poikkeava ja vastaa ennemminkin edullisemmasta E63-mallista tuttua järjestystä. E72:n mukana toimitetaan neljän gigatavun microSD-muistikortti.

E72 täydentää uusimman polven Eseries-malliston, johon lukeutuvat myös E52, E55, E63 sekä E75.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

kekeke (vahvistamaton)

1

En lukis enään E63:sta uuden polven esarjan mallistoon... Siinä kun on se S60 3rd FTP 1, muissa S60 3rd 2FTP.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja