Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin XPERIA X10 tulossa markkinoille helmikuussa?

2
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin XPERIA X10 tulossa markkinoille helmikuussa?
Marraskuun alussa julkistettu XPERIA X10 lienee yksi Sony Ericssonin odotetuimpia puhelimia pitkään aikaan. Se tarjoaa varsin vakuuttavat ominaisuudet, tyylikkään ulkonäön sekä mielenkiintoisia käyttöliittymäjippoja. Mutta milloin XPERIA X10 on saapumassa markkinoille?

Puhelimen julkistuksen yhteydessä Sony Ericsson kertoi XPERIA X10:n tulevan markkinoille vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä. Sony Ericssonin Ison-Britannian verkkokauppa kuitenkin kertoi sivuillaan vielä eilen saatavuudeksi 10. helmikuuta - nyt tieto on kuitenkin poistettu sivuilta ja korvattu aiemmin ilmoitetulla ensimmäisellä neljänneksellä.
On mahdollista, että XPERIA X10 todella on tulossa helmikuussa markkinoille, mikä olisi positiivinen yllätys - sillä ainakaan laite ei tällöin myöhästyisi. Aiemmat huhut ovat kertoneet myös jopa markkinoilletulosta tammikuussa. Ensimmäisellä neljänneksellä XPERIA X10:n pitäisi kuitenkin ehdottomasti saapua, sillä muuten se alkaa tippumaan vääjäämättä kilpailijoiden kelkasta.

XPERIA X10:n ominaisuuksiin lukeutuvat neljän tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö WVGA-tason 480x854 pikselin tarkkuudella, 8,1 megapikselin automaattitarkenteinen kamera, Qualcommin Snapdragon QSD8250 -alusta yhden gigahertsin suorittimella, GPS-paikannus, yhden gigatavun sisäinen talllenusmuisti ja microSD-muistikorttipaikka sekä laajat yhteysmahdollisuudet.

Sony Ericsson on lisäksi korvannut vakio-Androidin omalla UX-käyttöliittymällään, jonka mukana seuraavat myös mielenkiintoiset Timescape- ja Mediascape-sovellukset.

Kattavan tietopaketin Sony Ericsson XPERIA X10:stä tarjoavat lukuisat aiemmat artikkelimme, jotka löytyvät "sony ericsson xperia x10" -haulla.

Kommentit (2)

ville (vahvistamaton)

2

Onkohan tuo tuossa videolla oleva se lopullinen versio. Kyllä oon niin tyytyväine, että en jääny venaa tätä luuria vaikka olin iha haltioissani tästä, vaan tartuin aifouniin vähän riskilläkin. On se käsittämätöntä miten hyvin aifoun o osannu käyttää kaiken sen proressorinopeuden hyväks mitä siin o. Luulin, että tää luuri olis jo yhtä sulava liikkeissään, mutta ei vaan ole vaikka vääntöäki löytyy paljon enemmän?

mut kai se on se aifounin käyttis vaan niin kevyt niin jää sitten nopeutta kaikelle muulle? vai mikähän mahtaa olla applen salaisuus?

Sori et vähä hehkutin aifounia, mutta ku tän xperian piti olla mun ehdottomasti seuraava luuri ja kauhulla odottelin mahdollisia videoita käytöstä, että teinkö väärän päätöksen, tässä vaiheessa vois kyl sanoa, että en. Toki voisin tuosta tuon paremmman kameran kyllä napata ;)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja