Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ongelmia Briteissä: Nokia N97 ja Sony Ericsson Satio pois myynnistä

Markus Lehtiniitty

Ongelmia Briteissä: Nokia N97 ja Sony Ericsson Satio pois myynnistä
Kaksi Symbian-käyttöjärjestelmällä varustettua älypuhelinta on vedetty pois myynnistä Isossa-Britaniassa. Vodafone-operaattori on pudottanut valikoimistaan pois monien ongelmien vaivaaman Nokia N97:n ja merkittävä kauppaketju Carphone Warehouse on puolestaan pistänyt Sony Ericsson Sation hyllylle.

Muun muassa kameran linssinsuojukseen sekä GPS-paikannukseen liittyvien ongelmien kanssa joutumaan paininut N97 on poistunut Vodafonen valikoimista Isossa-Britanniassa. Markkinoillehan N97 saapui kesä-heinäkuussa. Vodafone tulee korvaamaan N97:n mallistossaan Nokian uudella, pienemmällä N97 mini -mallilla. Asiasta on kertonut muun muassa The Nokia Network -sivusto.
Vodafonen tukifoorumit ovat olleet täynnä kysymyksiä liittyen N97:n ongelmiin, mahdollisiin takaisinkutsuihin sekä mahdollisuuksiin laitteen palauttamisesta.

Carphone Warehouse -ketju puolestaan on lopettanut Sony Ericssonin Sation myymisen ainakin toistaiseksi korkeiden palautusmäärien vuoksi. Sation ongelmien kerrotaan liittyvän sen ohjelmistopuoleen. Satio on Sony Ericssonin tämän hetken lippulaivamalli, ja se on yrittänyt sen avulla parantaa markkina-asemiaan ja imagoaan. Asiasta on kertonut Mobile Exec -sivusto.

Carphone Warehousen lausunnon mukaan se työskentelee yhdessä Sony Ericssonin kanssa tuodakseen Sation takaisin myyntiin mahdollisimman pian. Myös Sony Erisson on kertonut saman omassa tiedotteessaan ja vahvista myös, että se on tietoinen "pienen kuluttajamäärän kokeneen ohjelmisto-ongelmia Sation kanssa käytettäessä tiettyjä sovelluksia".

Sony Ericssonia ovat menneisyydessä vaivanneet laajat puhelinten takaisinkutsukampanjat, muun muassa K850i:n, W910i:n ja C902:n yhteydessä.

Monia uusia älypuhelimia ovat vaivanneet monet erilaiset ongelmat, joita on myöhemmin korjattu muun muassa ohjelmistopäivityksin. Tämä on nähty merkkinä laitteiden ehkä jopa liiasta monimutkaistumisesta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja