Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Spotify Nokian Symbian S60 -puhelimessa

2
Markus Lehtiniitty

Videolla: Spotify Nokian Symbian S60 -puhelimessa
Suosittu Spotify-musiikkipalvelu toi vihdoin tänään mobiilisovelluksensa saataville myös Symbian S60 -alustan älypuhelimille, eli monille Nokian älypuhelimille sekä parille Samsungin ja Sony Ericssonin puhelinmallille.

Alta löytyvä, Spotifyn toimintaa Symbian S60 -alustan Nokia E66 -puhelimessa esittelevä video ei ole enää aivan tuore, mutta päätimme nostaa sen uudelleen esiin Spotifyn tultua nyt saataville myös Symbian-puhelimille. Jo aiemmin Spotifyn mobiiliversio on ollut tarjolla Applen iPhonelle sekä Googlen Android-käyttöjärjestelmälle.
Spotifyn mobiiliversioiden käyttö vaatii 9,99 euroa kuukaudessa maksavan Spotify Premium -tilauksen. Mobiiliversion ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa soittolistojen synkronointi tietokoneversion kanssa sekä mahdollisuus tallentaa kappaleita offline-käyttöä varten.

Tämän päivän aiemmasta asiasta kertovasta uutisesta löytyy lista toistaiseksi tuetuista Symbian-puhelimista. Tulemme myös tutustumaan Spotifyn Symbian S60 -versioon myöhemmin erillisen testiartikkelin merkeissä.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (2)

qwdasd (vahvistamaton)

1

Onkohan tuo spotifyn porukka hieman tyhmää väkeä kun viimeseks vasta julkastaan ehdottomasti käytetyimmälle alustalla mobiili laitteissa?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja