Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia päivitti Point & Findia ja Image Exchangea

Markus Lehtiniitty

Nokia päivitti Point & Findia ja Image Exchangea
Nokia on päivittänyt kahta Beta Labs -palvelussa jaossa olevaa kehitysvaiheessa olevaa sovellustaan, Nokia Point & Findia ja Nokia Image Exchangea.

Point & Findin pääideahan on, että kameralla kohteita osoittamalla saa niistä esiin lisätietoa. Point & Findia on muutaman viime kuukauden aikana kehitetty palautteen perusteella, minkä lisäksi nyt tuodaan saataville uusi käyttöliittymä Symbian-kosketuspuhelimille sekä myös Point & Findin maantieteellinen saatavuus laajenee.
Yhteensä yli sata verkkoyhteyteen ja yleiseen vakauteen liittyvää bugia on nyt korjattu, ja Point & Findin pitäisi vaikuttaa aiempaa näpsäkämmältä sekä kypsemmältä, vaikkakin korjattavaakin yhä on jäljellä. Point & Findin uudistuksista Nokia Beta Labsin blogissa kertoneen Sophie-Charlotte Moattin mukaan 1D-viivakoodien tunnistus ei ole luotettavuudeltaan halutulla tasolla erityisesti S60 3rd Edition Feature Pack 1:llä varustetuissa laitteissa, ja lisäksi 6210 Navigatorissa ja 6220 classicissa sovellus käynnistyy hitaasti.

Point & Findistä on nyt julkaistu myös uudella käyttöliittymällä varustettu versio Nokia N97:lle (kuvankaappaus artikkelin lopussa), joka tullaan lähiaikoina tuomaan tarjolle myös muille Symbian-kosketuspuhelimille. Point & Find -sovellus on ladattavissa nyt maailmanlaajuisesti osoitteesta pointandfind.nokia.com. Kaikkialla toimivat käyttötarkoitukset ovat eri kohteiden tagaaminen sekä 2D-viivakoodien tunnistus.

Nokia Point & Findin ohella uusi versio on ilmestynyt myös Nokia Image Exchange for S60 -sovelluksesta. Sen lataaminen onnistuu imageexchange.nokia.com-osoitteen kautta. Monien bugikorjausten ja S60 3rd Edition Feature Pack 2 -laitteiden kiihtyvyysanturituen ohella sovellukseen on merkittävänä uutena ominaisuutena lisätty tuki ilmoituksille, jotka kertovat omiin kuviin ja kontakteihin liittyvistä tapahtumista. Lisäksi uudessa sovellusversiossa on tehty muutoksia yhteystapaan.

Nokia Image Exchangen ideanahan on automaattinen kuvienjakopalvelu, eli kuvat lautautvat verkkoon automaattisesti niiden ottamisen jälkeen. Toistaiseksi sovelluksesta ei vielä ole saatavilla kosketuspuhelimille tarkoitettua versiota, mutta sellainen on suunnitelmissa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja