Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericsson työskentelee jo XPERIA Purenessin seuraajan parissa

Markus Lehtiniitty

Sony Ericsson työskentelee jo XPERIA Purenessin seuraajan parissa
Sony Ericsson työskentelee jo XPERIA Pureness -mallia seuraavan puhelimen kanssa. Asiasta on kertonut Electric Pig -sivusto.

Electric Pig on haastatellut XPERIA Purenessin suunnittelijaa Daniel Mauritzsonia, joka kertoi seuraavan version olevan jo suunnitteilla ja jatkavan hengellisesti alkuperäisen mallin linjoilla. Tämä tarkoittaa, että myös seuraava malli tulee olemaan ominaisuuksiltaan hyvin yksinkertainen ja toimii vastapainona nykypäivän toimintorikkaille älypuhelimille.
Mauritzsonin mukaan hän keskittyy ennemminkin "poisottamiseen" kuin ominaisuuksien lisäämiseen - ja vihjasi, että erilliset fyysiset näppäimet voisi poistaa. Lisäksi Mauritzsonin pääpaino tulee olemaan ohjelmiston kehityksessä entistä paremmaksi sekä paremmin läpinäkyvällä näytölle sopivaksi, ja samalla myös yksinkertaisemmaksi.

Alkuperäisen XPERIA Purenessin suunnittelu kesti noin kaksi vuotta sen kehittyessä sivuprojektista itsenäiseksi puhelimeksi, mikä on melko normaali ajanjakso puhelinkehityksessä. Tämän vuoksi XPERIA Purenessin seuraavaa sukupolveakaan ei kannata aivan vielä odottaa, vaan se on mahdollisesti tulossa kenties joskus puolen-puolentoista vuoden kuluttua.

XPERIA Pureness on Sony Ericssonin markkinoille saapumaisillaan oleva tyylipuhelin, jonka ehdoton erikoisuus on sen läpinäkyvä näyttö. Hintaa XPERIA Purenessilla tulee olemaan noin 600 euroa. Puhelin on oletettavasti saapumassa markkinoille myös Suomessa.

Aiemmin olemme kertoneet XPERIA Purenessista muun muassa videon ja teknisten tietojen muodossa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja