Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorolan seuraavan Android-puhelimen nimeksi Backflip?

Markus Lehtiniitty

Motorolan seuraavan Android-puhelimen nimeksi Backflip?
Motorolan seuraava Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin on tähän asti tunnettu Motus-kehitysnimellään. Nyt puhelimen tulevasta virallisesta mallinimestä on kuitenkin mahdollisesti saatu tietoa: Motorola on rekisteröinyt Euroopassa Backflip-nimen, joka sopisi Motuksen mallinimeksi sen erikoisen rakenteen takia erinomaisesti.

Motorola on jättänyt Backflip-rekisteröintihakemuksena 30. heinäkuuta 2009. Sitä voi tarkastella OHIM:in tietokannan kautta.
Tämän jutun lopusta löytyvän, aiemminkin esittelemämme, kuvan perusteella laitteen rakennetta oli melko vaikea hahmottaa, sillä näyttö- ja näppäimistöosan kytkeytymistä toisiinsa on melko vaikea hahmottaa. Tietojen mukaan Motuksen rakenteen pitäisi kuitenkin olla niin sanottu käänteinen simpukkarakenne - lisäksi takaa löytyy vielä suuntaohjain.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Motus/Backflip ei ole järjettömän erikoinen, ennemminkin sitä voisi kutsua mukiinmeneväksi. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 3,1 tuuman kosketusnäyttö 320x480 pikselin HVGA-tarkkuudella, viiden megapikselin kamera LED-kuvausvalolla, GPS-paikannus, 528 megahertsin Qualcomm MSM7201A -suoritin, 512 megatavua ROM-muistia, 256 megatavua RAM-muistia sekä WLAN- ja Bluetooth-yhteydet. Motuksessa käytössä oleva Android-versio on joko 1.5 tai 1.6 (ei siis uudempi Android 2.0), jonka päällä pyörii MOTOBLUR-käyttöliittymä.

Motorolan mallistossa Motus/Backflip sijoittuisi samaan kastiin CLIQ/DEXT:n kanssa. Motorolan Android-puhelinten huippumallina pysyttelee siis yhä DROID/MILESTONE.

Aiemmin Motuksen julkistuksen ja markkinoilletulon on odotettu tapahtuvan vuoden vuoden 2010 ensimmäisellä neljänneksellä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja