LG:ltä tulossa uusi Arena Max -puhelin

Markus Lehtiniitty

LG:ltä tulossa uusi Arena Max -puhelin
LG:ltä on tulossa uusi Arena Max -niminen puhelin. Toistaiseksi puhelimesta saatavilla olevat tiedot perustuvat vain Wi-Fi Alliancen Wi-Fi Certified -testiraporttiin (PDF-linkki) ja ovat erittäin niukkoja.

Toistaiseksi tulevasta puhelimesta tiedetään varmasti vain sen Arena Max -nimi, LU9400-mallikoodi sekä tuki langattomalle WLAN-lähiverkkoyhteydelle IEEE:n 802.11b- ja 802.11g-standardein. Wi-Fi Alliancen serfikaatin puhelin sai 20. marraskuuta 2009, eli reilu viikko sitten.

Vaikka puhelimesta ei toistaiseksi olekaan saatu kovinkaan paljoa vahvistettuja tietoja, niin puhelimen nimi antaa sijaa monille spekulaatioille. LG:llähän on jo entisestään markkinoilla Arena-niminen kosketuspuhelin (ohessa kuvassa) - Arena Max -nimi antaisi olettaa uutuuden olettavan jollakin tapaa suurempi. Mahdollisia parannuskohteita ovat esimerkiksi näyttö, joka Arenassa on vain noin kolmituumainen, tai kamera, jonka tarkkuus Arenassa on viisi megapikseliä.



Lisäksi uuden Arena Maxin voisi olettaa sisältävän käytännössä kaikki nykyisen Arenan tärkeimmät ominaisuudet, joita ovat muun muassa S-Class-3D-käyttöliittymä, GPS-paikannus sekä 3G-, HSDPA-, Bluetooth- ja WLAN-yhteydet. Arena perustuu LG:n omalle, suljetulle käyttöjärjestelmälle, mutta Arena Max saattaisi perustua myös älypuhelinkäyttöjärjestelmälle, jolloin kyseeseen tulisi todennäköisesti ensisijaisesti Googlen Android.

Tarkempia tietoja LG Arena Maxista vuotanee julkisuuteen luultavasti nopeasti - toistaiseksi jäämme mielenkiinnolla odottelemaan lisätietoja tästä kenties LG:n yhdestä vuoden 2010 huippupuhelimesta.

Olemme aiemmin kertoneet LG:n alkuperäisen Arenan, KM900:n, ylittäneen miljoonan myydyn puhelimen rajapyykin. Arena KM900:n hinta on pudonnut jo Suomenkin markkinoilla alle 300 euroon.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
231 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 203 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -45%

Oppo A38 (4G)
69 € DNA
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -18%

Motorola Lenovo ThinkPhone
519 € Dustin Home
539 € Proshop
557 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Oppo Reno 7 5G – hinta laskenut -16%

Oppo Reno 7 5G
333 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 397 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.